Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Planetopijino predavanje o zdravoj štitnjači – uzroci i rješenja, s dr. Sanjom Toljan

Što o uzrocima i rješenjima kaže Anthony William i kako probleme sa štitnjačom te rješenja  objašnjava dr. Sanja Toljan, saznajte na novoj Planetopijinoj srijedi, 3. 10. u 19 sati u Makronovi.

Štitnjača, riječ koju danas jako često čujete. Vjerojatno i češće nego biste voljeli. Možda i sami imate problema sa štitnjačom i uzimate hormone, ili je samo kontrolirate, možda ste izvadili štitnjaču ili se bojite za nju, jer u obitelji imate puno slučajeva njezina oboljenja. U svakom slučaju, sigurno znate nekoga tko ima problema sa štitnjačom i vjerojatno, kao i većina ljudi pretpostavljate da je to kronično oboljenje koje se mora doživotno kontrolirati lijekovima.

Anthony William u svojoj knjizi Medicinski medij: Zdrava štitnjača, tvrdi pak da nije tako. Štitnjača je dragocjeni organ s nevjerojatnom sposobnošću rehabilitacije, i pravilnom prehranom, određenim biljem i dodacima prehrani te redovitom primjenom nekoliko tehnika, može se iscijeliti.

Što o uzrocima i rješenjima kaže Anthony William i kako probleme sa štitnjačom te rješenja  objašnjava dr. Sanja Toljan, saznajte na novoj Planetopijinoj srijedi, 3. 10. u 19 sati u Makronovi.

Ulaznica je 20 kn, a uz promotivnu cijenu knjiga Medicinskog medija, okupljeni će moći degustirati i čaj za iscjeljenje štitnjače prema receptu Anthonya Williama. 

 

 

Dr. Sanja Toljan med,. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje.

Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju Orlando prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem. Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju: Čudesna moć hormona, Hormonska ravnoteža za žene, Hormonska ravnoteža za muškarce.

Više

Zdravstveni karton

Iako su najčešće nalakirani, gelirani, pa nerijetko zaboravimo kakvi su doista, zdravi nokti odlikuju se ružičastom bojom i glatkom površinom.

She Book Club

U svojoj šestoj knjizi Detoks za iscjeljenje u izdanju Planetopije donosi nam jedinstvene uvide o detoksikaciji.

Istaknuto

Znate li da je Hashimoto tireoiditis bolest koja se čak 5-10 puta češće javlja kod žena u odnosu na muškarce. Najčešće prođe par godina...

Savjeti stručnjaka

Parabeni, ftalati i drugi kemijski spojevi iz konvencionalnih boja za kosu, poznati su kao ‘endokrini disruptori’ što znači da remete hormonalni sklad organizma i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.