Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

PLEIN SPORT inovativan activewear brand nove generacije

PLEIN SPORT je inovativan activewear brand nove generacije koji predstavlja fantastičnu priliku za jačanje muškog segmenta u našem portfelju.

Brand Philipp Plein, koji je prije 25 godina u Luganu osnovao istoimeni njemački dizajner, danas zapošljava više od 700 ljudi i ima više od 110 trgovina diljem svijeta, uključujući vodeće u Milanu, Parizu, Dubaiju, Los Angelesu, Las Vegasu i Šangaju. Philipp Plein grupa također posjeduje brendove Billionaire i Plein Sport.

U siječnju 2024. lansiraju kolekciju naočala PLEIN SPORT koju će karakterizirati stilski i strateški prijedlog kojemu je cilj ukazati na jedinstven i neovisan DNK brenda. Inovativan DNK ultramodernog dizajna, rezultat je pedantnog istraživanja, izvanrednih tehničkih znanja i beskompromisne kvalitete.

“Drago nam je što proširujemo naše partnerstvo s Philipp Plein grupom. PLEIN SPORT je inovativan activewear brand nove generacije koji predstavlja fantastičnu priliku za jačanje muškog segmenta u našem portfelju. Ovaj novi licencni ugovor odlična je vijest za nas i potvrđuje značajan uspjeh koji postižemo zajedno. Naša se suradnja doista pokazala vrlo uspješnom te ima veliki potencijal za rast”, rekao je
Michele Aracri, direktor De Rigo Vision.

“Ponosan sam i zadovoljan ovom suradnjom s De Rigom, međunarodnom grupom, koja je zahvaljujući svojoj stručnosti i poznavanju ove kategorije proizvoda, savršeno preveo i prenio srž svih naših brendova.

PLEIN SPORT je iznimno ambiciozan projekt i, iz tehničke i dizajnerske perspektive, proizvod je u potpunosti u skladu sa zahtjevima brenda i tržišta”, dodao je Philipp Plein, izvršni direktor Philipp Plein Grupe.

Kolekcija naočala PLEIN SPORT dostupna je od rujna 2023. godine u prodajnim mjestima brenda te premijerno u ORIOCENTRU, s otvaranjem prve trgovine PLEIN SPORT u Italiji.

Globalno, kolekcija će biti dostupna od siječnja 2024. godine u prodajnoj mreži De Rigo partnera.

Ne propustite

Zanimljivosti

Počela je velika ljetna akcija od 30% na sve, u Fashion Company trgovinama i na Fashion&Friends online shopu i mobilnoj aplikaciji.

S modne piste

Na dijelu tijela gdje je koža izrazito nježna trljanje bedara može uzrokovati crvenilo, peckanje, osip, pa čak i bol što nije nimalo ugodno.

Fashion report

U novootvorenoj prodajnoj galeriji Kaptol, u ponedjeljak je predstavljena nova kolekcija brenda MINAMI.

S modne piste

Ako želite biti u trendu i istaknuti se ovog ljeta, nastavite čitati i saznajte koje morate imati kupaće kostime za ljeto 2024.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.