Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Plemićka ruta: Sjajan odabir za moderne putnike

Plemićka ruta jedan je od najjačih aduta Slavonije i Podravine. Sjajan odabir za moderne putnike u potrazi za opuštajućim odmorom.

Povezuje najveće atrakcije Virovitičko-podravske županije. Povijesne kurije i dvorce, plemićke ljetnikovce, moderne muzeje, stare utvrde, prolazi gradovima i selima, spaja Dravu i Papuk i iznenađuje vrhunskim jelima. Plemićka ruta jedan je od najjačih aduta Slavonije i Podravine. Sjajan odabir za moderne putnike u potrazi za opuštajućim odmorom.

Od danas još je jedan razlog zbog čega trebate otkriti ovaj neočekivano lijepi dio Hrvatske. TZ Virovitičko-podravske županije predstavila je novi promotivni katalog koji goste potiče na istraživanje.

„Dok istražujete i otkrivate našu plemićku povijest, sakupljajte pečate i osvojite vrijedne darove. Za sakupljenih svih osam pečata darujemo noćenje s doručkom u Posjetiteljskom centru – Dvorac Janković,  dok ćemo vas za sakupljenih šest pečata nagraditi paletom vrhunskih proizvoda naših lokanih proizvođača. Željeli smo probuditi dijete u svakom gostu, potaknuti ga da se igra i pri tom uživa“, poručila je  Martina Jakelić, direktorica TZ Virovitičko-podravske županije na predstavljanju novog kataloga u prekrasnom Dvorcu Pejačević, danas Gradskom muzeju Virovitica, jednom od osam hot spotova Plemićke rute.

Svaka kupnja ulaznice, noćenje ili konzumacija na Plemićkoj ruti donosi jedan pečat u promotivnom katalogu. Da biste sakupili svih osam pečata posjetite Interpretacijski centar Kuću Petra Preradovića u Grabrovnici, Gradski muzej Virovitica u Dvorcu Pejačević, Posjetiteljski centar Dvorac Janković u Suhopolju, Zavičajni muzej Slatina, Posjetiteljski centar Dravska priča u Noskovcima, Park šumu Jankovac u PP Papuk, Pustaru Višnjica i Heritage hotel Kuriju Janković u Kapela Dvoru. Na ovih osam lokacija, partnera projekta, kao i u TZ Virovitičko-podravske županije očekuje vas i vaš primjerak promotivnog kataloga.

„Nakon što sakupite šest ili osam pečata javite nam se u Turističku zajednicu Virovitičko-podravske županije putem e-maila: [email protected] kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade”, poručuje Martina Jakelić koja je u Dvorcu Pejačević predstavila i najnoviji film Plemićka ruta u Virovitičko-podravskoj županiji. Nakon što ga pogledate poželjet ćete spakirati kofere i doći u Slavoniju i Podravinu. Neočekivano blizu, neočekivano lijepa, neočekivano plemenita… Uživat ćete!

Fotografije Borna Subota i Matija Turkalj

Više

Zanimljivosti

Čak pet od top 10 gradova s najvećim brojem milijunaša na svijetu nalazi se upravo u ovoj državi u Sjevernoj Americi. 

Putovanja

Bilo da putnici više vole jezera okružena jelama, pješčanim plažama ili stijenama, život je mnogo ljepši na obali goleme slatkovodne površine.

Putovanja

Za sve koji žele pronaći idealno mjesto za odmor i rekreaciju, predstavljamo najpopularniju slavonsku destinaciju - Park prirode Papuk.

Dobar posao

Istraživanja pokazuju da je čak 87% ljudi zabrinuto zbog povratka na posao nakon godišnjeg odmora.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.