Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Po dozu hrabrosti koja vam nedostaje za uspjeh u karijeri na ICT Supergirls konferenciju

Zagrebački inovacijski centar na Velesajmu obuzet će posebna pozitivna energija 7. svibnja od 13 sati, kad je vrijeme za peto izdanje konferencije ICT Supergirls koja potiče djevojke i žene da izgrade karijeru u ICT industriji, u organizaciji tvrtke Lemax.

Zagrebački inovacijski centar na Velesajmu obuzet će posebna pozitivna energija 7. svibnja od 13 sati, kad je vrijeme za peto izdanje konferencije ICT Supergirls koja potiče djevojke i žene da izgrade karijeru u ICT industriji, u organizaciji tvrtke Lemax.

Utorak – svijet ćemo gledati kroz ružičaste naočale, jer od 13 sati kreće program konferencije ICT Supergirls. Iz tvrtke Lemax, koja je organizator konferencije već petu godinu, najavljuju dan prepun inspirativnih predavanja i druženja s uspješnim poslovnim ženama – i onima koje se to tek spremaju postati!

Sve zainteresirane, koji se za sudjelovanje mogu potpuno besplatno prijaviti putem službene web stranice ili Facebook stranice eventa, čeka cjelodnevno druženje uz zanimljiva predavanja uspješnih žena zaposlenih u ICT, ali i drugim industrijama. One se međusobno razlikuju po mnogočemu, no zajednička im je odvažnost da iskoriste svoj potencijal, rezultat koje su njihove impresivne karijere.

Tako će sudionice u utorak imati priliku čuti iskustva predsjednice udruge Professional women’s network koja promiče rodnu ravnopravnost i poslovnu izvrsnost žena i muškaraca Marijane Šarolić Robić, a saznat će i kako (p)ostati hrabar usprkos zloćudnim preprekama te zašto su kolači lijek za sve od produkt menadžerice i food blogerice Kristine Šaško. 

A da mala sredina nije prepreka za velike rezultate iz prve će ruke potvrditi predavačica Marina Grlješić, voditeljica prodaje pametnih klupa tvrtke Include, dok će novinarka, TV voditeljica i autorica Riana Petanjek svojim iskustvom pokazati kako su samopouzdanje, mrvica hrabrosti i spremnost na rizik najbolje prijevozno sredstvo za prelazak tisuća kilometara američkog tla potpuno sama.

Pod voditeljskom palicom Blanke Lasić, osim prezentacija gošća predavačica, sudionice će moći poslušati i zanimljiva predavanja stručnjakinja Lemaxa, Ane Klopović, Monike Čabraje, Ane Đukić i Marlene Pavić, koje će istaknuti prednosti odabira ICT industrije, a neke od njih dokazati kako je moguće izgraditi uspješnu karijeru u ICT-u i bez diplome tehničkog fakulteta.

A upravo su dame Lemaxa idejne začetnice mentorskog programa „You can do IT“ u sklopu kojega djevojke i mlade žene mogu dobiti odgovore na pitanja o ICT industriji, ali i konkretne savjete za napredovanje u karijeri ili pak za prvu prijavu na natječaj za posao.

„Na event pozivam sve djevojke i žene kojima fali još samo malo motivacije i hrabrosti da bi se odvažile poduzeti prvi korak prema ispunjenju svojih snova,“ objašnjava organizatorica Nataša Kapov, inače voditeljica odjela implementacije softvera u tvrtki Lemax, a koja je ovu globalnu inicijativu i donijela u Hrvatsku. “Neka dođu po dozu pozitivne energije, i uvjere se kako je moguće napraviti promjenu u svom životu i karijeri ako nismo zadovoljni postojećim stanjem” zaključila je Nataša.

Program konferencije podijeljen je u dva bloka predavanja između kojih je organizirana i duža pauza za networking, prepričavanje dojmova, te za uživanje u proizvodima partnera konferencije, a bit će prisutne i humanitarne udruge s kojima se ICT Supergirls međusobno podržava.

Za kraj eventa organizatori pripremaju iznenađenje za sve posjetiteljice, a svima zainteresiranima za dolazak poručuju: „Sudjelovanje je besplatno, ali broj mjesta je ograničen. Stoga nemojte dozvoliti da vam netko izmakne stolac, i prijavite se za sudjelovanje na službenoj web stranici ili Facebook stranici eventa,“ izjavila je Nataša Kapov.

Više

Dobar posao

Event ICT Supergirls već petu godinu zaredom kroz predavanja i iskustva uspješnih poslovnih žena i ICT stručnjakinja potiče djevojke i mlade žene da prepoznaju...

Dobar posao

IT tvrtka Lemax već 4. godinu zaredom obilježava event ICT Supergirls, koji je dio svjetske inicijative „Girls in ICT Day“.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.