Po najdraži ruksak u Shoebedo!

Da parafraziramo jednu izlizanu frazu kojom se često relativizira važnost automobila: ruksak je tu da u njemu prenesete stvari od točke A do točke B. I to je za jednu izlizanu frazu iznenađujuće točno. Kånken kako mu samo ime govori (švedska riječ za nositi) stvoren baš za to.

Nastao je 1978. godine jer je Ake Nordin, osnivač Fjällrävena, odlučio riješiti problem koji su švedski školarci imali s držanjem i bolovima u leđima. A problem je nastao jer su mahom nosili tada popularne ruksake na jedno rame, koji nisu na pravi način raspoređivali teški školski pribor. I upravo to je smjer kojeg se Kånken uspješno drži do danas; ne radi se o trendu koji će postati odbojan istom brzinom kojom je postao privlačan.

Nije to baš tako!

Ne radi se o komadu koji će se isticati na vama, zbog koje će te privlačiti poglede. Ne, zaista se radi o ruksaku u kojem ćete ugodno i sigurno nositi vaše stvari od točke A do točke B, koji će se uklopiti u svaki outfit i koji će odražavati svaku osobnost. To je put kojim je Kånken krenuo prije 41 godinu, pritom je proglašen umjetničkim djelom i postao najprodavaniji svjetski ruksak. I naravno da ne planira skretati s tog puta.

Putoholičari

ShoeBeDo pozitiva

Najprodavaniji svjetski ruksak možete upoznati u svoj njegovoj raskoši u vama najbližoj ShoeBeDo prodavaonici. ShoeBeDo nije samo jedan od vodećih maloprodajnih lanaca urbane sportske odjeće i obuće u Hrvatskoj. Riječ je o mjestu pozitivnih vibracija koje okuplja kreativce koji žele biti u trendu, ali pritom ostati svoji. Mlade i one koji se tako osjećaju; individualce koji pomno njeguju svoje ja, ali poštuju i prihvaćaju tuđe. Upravo to su neki od principa na kojima je izgrađen Kånken i baš zato je ovo početak jedne uspješne priče na zadovoljstvo svih, a ponajviše zakletih ljubitelja Kånkena i onih koji će to tek postati.

Otkrijte u koji ćete se Kånken zaljubiti na Shoebedo webshopu ( shoebedo.com/hr/fjaellraeven/) ili nekom od sljedećih prodajnih mjesta: ShoeBeDo Gajeva, ShoeBeDo  Arena, ShoeBeDo  Avenue Mall, ShoeBeDo CC one West, ShoeBeDo CC one East, ShoeBeDo CC one Split, ShoeBeDo Supernova Zadar i ShoeBeDo Tower Rijeka.