Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Po najljepšu školsku torbu u novu knjižaru Hoću knjigu u City Center one East

Hoću knjigu je pripremio zanimljiv program uz nezaobilazno TORBIRANJE, u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!

Konačno smo ponovno uživo skupa u nezaobilaznom TORBIRANJU, reviji školskih torbi u organizaciji knjižarskog lanca Hoću knjigu! Cilj našeg druženja je isti – informirati i podsjetiti roditelje o važnosti pravilnog odabira školske torbe, te ih upoznati s asortimanom školskih torbi u ponudi knjižarskog lanca Hoću knjigu! Ovisno o željama i fizičkoj predispoziciji djeteta, važno je znati izabrati pravu torbu s ciljem zdravijeg i kvalitetnijeg života djeteta. Ne smijemo zaboraviti koliko je teška školska torba i kakve zdravstvene probleme može uzrokovati našim najmlađima.

Stvorimo nove uspomene!

Pokažimo roditeljima koje sve talente njihova djeca nose u sebi i koliko su oni mali, a u stvari veliki. Kroz igru i animaciju zabavimo se zajedno na TORBIRANJU i stvarajmo zajedno uspomene u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!

Na likovnoj radionici pod nazivom “Mašta može svašta” vaši klinci mogu izraditi leptire, posude za olovke i školski pribor, kreirati i oslikati svoj predložak rasporeda sati! Na radionici „Mali modni dizajneri“, djeca će imati priliku dizajnirati svoju vrećicu za školske šlapice uz pomoć flomastera za tekstil. Djeca mogu zaigrati i igru iz naše mladosti – poznatu kao „školicu“, a čeka ih i kviz pitanje iz školskih predmeta uz priliku da osvoje poklone iz Hoću knjigu!

Ali to nije sve!

Prijavite svoje princeze, ali i prinčeve da postanu modeli na jedan dan. Prvih deset prijavljenih “dječjih modela“, uz stručno vodstvo “ekipe” iz dječje modne agencije Fashion Team Kids, proći će cijeli proces priprema/edukacije kako postati pravi mali model. Na dan revije, odradit će malu modnu školu i vježbati koreografiju od 14.00 do 16.00 sati te nastupiti na završnoj reviji u 17.00 s modelima Fashion Team Kidsa.

Za uspomenu, dobiti će profesionalne fotografije, ali i poklon  – upis na prvi stupanj tečaja modne agencije Fashion Team Kids.

Svoje klince i klinceze možete prijaviti  za reviju na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1sX9ObYRoTtYU_8yI3KztdMIjyxWlUVv9lKGXIjKjVMU/edit?ts=62962367

Vidimo se u City Center one East!

Detalje možete vidjeti na FB stranici Hoću knjigu.

Program 4. lipnja 2022.

11.00 h početak programa

11.30 h panel „Školske priče“ – sudjeluju: magistrica kineziologije Željka Damjanić, Ana Bertić – teen pjevačica i Danica Šojat iz Hoću knjigu

12.00 h Revija školskih torbi

12.30 h Nastup teen zvijezde Ane Bertić

13.00 h Mađioničarski show Vladimira Štimca

14.00 h Mala modna škola

16.30 h Školski kviz

17.00 h Revija školskih torbi

Ne propustite

Trendovi

Uz ovih pet fashion komada, uvijek ćete imati bazu za stvaranje različitih outfita za razne prigode.

Trendovi

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela.

Fashion report

Ivan Alduk, poznati hrvatski dizajner neumorno već preko 15 godina gradi prepoznatljivu estetiku svog dizajnerskog rukopisa koji u svakoj novoj sezoni donosi razvoj, promjenu...

Fashion report

Zvijezde Lei Lou proljeća, sada je već jasno, bit će divne haljine od najfinije, rastezljive svile, ali i proljetna odijela koja donose jednu sasvim...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.