Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Po najljepšu školsku torbu u novu knjižaru Hoću knjigu u City Center one East

Hoću knjigu je pripremio zanimljiv program uz nezaobilazno TORBIRANJE, u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!

Konačno smo ponovno uživo skupa u nezaobilaznom TORBIRANJU, reviji školskih torbi u organizaciji knjižarskog lanca Hoću knjigu! Cilj našeg druženja je isti – informirati i podsjetiti roditelje o važnosti pravilnog odabira školske torbe, te ih upoznati s asortimanom školskih torbi u ponudi knjižarskog lanca Hoću knjigu! Ovisno o željama i fizičkoj predispoziciji djeteta, važno je znati izabrati pravu torbu s ciljem zdravijeg i kvalitetnijeg života djeteta. Ne smijemo zaboraviti koliko je teška školska torba i kakve zdravstvene probleme može uzrokovati našim najmlađima.

Stvorimo nove uspomene!

Pokažimo roditeljima koje sve talente njihova djeca nose u sebi i koliko su oni mali, a u stvari veliki. Kroz igru i animaciju zabavimo se zajedno na TORBIRANJU i stvarajmo zajedno uspomene u subotu 4. lipnja od 11 do 18 sati!

Na likovnoj radionici pod nazivom “Mašta može svašta” vaši klinci mogu izraditi leptire, posude za olovke i školski pribor, kreirati i oslikati svoj predložak rasporeda sati! Na radionici „Mali modni dizajneri“, djeca će imati priliku dizajnirati svoju vrećicu za školske šlapice uz pomoć flomastera za tekstil. Djeca mogu zaigrati i igru iz naše mladosti – poznatu kao „školicu“, a čeka ih i kviz pitanje iz školskih predmeta uz priliku da osvoje poklone iz Hoću knjigu!

Ali to nije sve!

Prijavite svoje princeze, ali i prinčeve da postanu modeli na jedan dan. Prvih deset prijavljenih “dječjih modela“, uz stručno vodstvo “ekipe” iz dječje modne agencije Fashion Team Kids, proći će cijeli proces priprema/edukacije kako postati pravi mali model. Na dan revije, odradit će malu modnu školu i vježbati koreografiju od 14.00 do 16.00 sati te nastupiti na završnoj reviji u 17.00 s modelima Fashion Team Kidsa.

Za uspomenu, dobiti će profesionalne fotografije, ali i poklon  – upis na prvi stupanj tečaja modne agencije Fashion Team Kids.

Svoje klince i klinceze možete prijaviti  za reviju na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1sX9ObYRoTtYU_8yI3KztdMIjyxWlUVv9lKGXIjKjVMU/edit?ts=62962367

Vidimo se u City Center one East!

Detalje možete vidjeti na FB stranici Hoću knjigu.

Program 4. lipnja 2022.

11.00 h početak programa

11.30 h panel „Školske priče“ – sudjeluju: magistrica kineziologije Željka Damjanić, Ana Bertić – teen pjevačica i Danica Šojat iz Hoću knjigu

12.00 h Revija školskih torbi

12.30 h Nastup teen zvijezde Ane Bertić

13.00 h Mađioničarski show Vladimira Štimca

14.00 h Mala modna škola

16.30 h Školski kviz

17.00 h Revija školskih torbi

Više

Drama Queen

Doista, ima li išta na našem tijelu da volimo? Ima li išta što na svome tijelu ne bismo mijenjali, a dato nam je?

Trendovi

Generacija Z redefinira i pojam udobnosti, i to tako da snažno odbacuje modne simbole neudobnosti te očekivanja modne industrije i društva o tome kako...

Fashion report

Ogoljeni pejzaži marokanske pustinje Agafey postali su kulisa najnovije reklamne kampanje Fashion&Friends koja potiče želju za eskapizmom usred prostrane divljine.

Trendovi

Nova kolekcija za proljeće 2023. puna je prekrasnih kreacija koje će vas zasigurno inspirirati u potrazi za savršenom vjenčanicom. 

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.