Brinimo jedna o drugoj

Poboljšajte zdravstveno stanje

Osvojite popust na informoterapiju
Ako Vam stres, umor, dijabetes, pad koncentracije, gojaznost, alergije, upale, degeneracije tkiva, problemi sa štitnjačom, hormonalni problemi, niska razina željeza i niz ostalih neželjenih stanja i problema stvaraju nelagodu, dopustite da Vam kroz informoterapiju postanu potpuna nepoznanica!



Vaša svestranost, produktivnost i neosporive sposobnosti imaju rok trajanja koje određuje Vaše zdravlje. Svakodnevno smo sve više na udaru stresa, slobodnih radikala, toksina iz industrijski proizvedene hrane, zagađenja, kućanskih i drugih kemikalija.

Osjetite preciznost dijagnostike i informoterapije koja ne samo da podiže prag tolerancije i smanjuje stres, nego ima mogućnosti u poboljšanju sveobuhvatnog zdravstvenog stanja.

Bioinformatički centar DiaCor predstavlja jedinstvenu mogućnost odnosa prema zdravlju koja se bazira na preciznoj, neinvazivnoj dijagnostici i informoterapiji na staničnoj razini, gdje se dobiva jasna slika funkcionalnog stanja ljudskog organizma, organa i organskih sustava.



Informoterapija je oblik terapije koja na organizam djeluje obnavljajući njegove regulacijske sustave te ga vraća u normalno fiziološko stanje. Zasnovana je na principima kvantne fizike i bioinformatike.

Usmjerena je na korigiranje prije svega onih sustava i organa koji su u svezi s razmjenom informacija (živčani, uključujući i vegetativni živčani sustav, endokrini i imunološki sustav). Informoterapija se primjenjuje preventivno i terapijski, a sama metoda je za pacijenta vrlo ugodna i bez zabilježenih neželjenih učinaka. Njezine nuspojave manje su nego pri primjeni farmakoterapije i fizioterapije – gotovo i ne postoje.

Metoda je učinkovita kako u monoterapiji, ali i u kombinaciji s drugim terapijama, a najbolji rezultati postižu se kombinacijom ove terapije sa suplementnom terapijom deficitnih supstanci u organizmu – fitopreparatima, mineralima i vitaminima.



Informoterapija se provodi nakon provedene informodijagnostike (elektroakupunkturne dijagnostike metodom dr. Voll-a) pomoću mikroprocesora koji predstavljaju izvor informacija, na temelju čega se određuje stupanj korekcije i način djelovanja na pojedine energetske kanale i točke.

OSVOJITE POPUST NA INFORMOTERAPIJU

Prvih stotinu čitatelja koji zaigraju ovu nagradnu igru osvaja 3×1000,00 kn popusta na informoterapiju u Bioinformatičkom centru DiaCor (cijena jednog tretmana je 2400 kn), koje mogu iskoristiti tijekom tri tretmana. Kako objašnjavaju u DiaCouru, minimalna terapija uključuje tri tretmana, a prijave za prvi tretman primaju se do kraja 6. mjeseca.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom TERAPIJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Na kojim je principima zasnovana informoterapija?

Vaše prijave primamo do 13. svibnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Brinimo jedna o drugoj

Alergija je posljedica pretjerane reakcije imunološkog sustava na uobičajene supstance, poznatije kao alergeni.

Savjeti stručnjaka

Još donedavno ljudi su jeli manje, a kretali se više.

Duh i tijelo

Potrebe za magnezijem se povećavaju tijekom rasta, trudnoće ili dojenja.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version