Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zdravstveni karton

Poboljšajte zdravstveno stanje

Osvojite popust na informoterapiju

Ako Vam stres, umor, dijabetes, pad koncentracije, gojaznost, alergije, upale, degeneracije tkiva, problemi sa štitnjačom, hormonalni problemi, niska razina željeza i niz ostalih neželjenih stanja i problema stvaraju nelagodu, dopustite da Vam kroz informoterapiju postanu potpuna nepoznanica!Vaša svestranost, produktivnost i neosporive sposobnosti imaju rok trajanja koje određuje Vaše zdravlje. Svakodnevno smo sve više na udaru stresa, slobodnih radikala, toksina iz industrijski proizvedene hrane, zagađenja, kućanskih i drugih kemikalija.

Osjetite preciznost dijagnostike i informoterapije koja ne samo da podiže prag tolerancije i smanjuje stres, nego ima mogućnosti u poboljšanju sveobuhvatnog zdravstvenog stanja.

Bioinformatički centar DiaCor predstavlja jedinstvenu mogućnost odnosa prema zdravlju koja se bazira na preciznoj, neinvazivnoj dijagnostici i informoterapiji na staničnoj razini, gdje se dobiva jasna slika funkcionalnog stanja ljudskog organizma, organa i organskih sustava.Informoterapija je oblik terapije koja na organizam djeluje obnavljajući njegove regulacijske sustave te ga vraća u normalno fiziološko stanje. Zasnovana je na principima kvantne fizike i bioinformatike.

Usmjerena je na korigiranje prije svega onih sustava i organa koji su u svezi s razmjenom informacija (živčani, uključujući i vegetativni živčani sustav, endokrini i imunološki sustav). Informoterapija se primjenjuje preventivno i terapijski, a sama metoda je za pacijenta vrlo ugodna i bez zabilježenih neželjenih učinaka. Njezine nuspojave manje su nego pri primjeni farmakoterapije i fizioterapije – gotovo i ne postoje.

Metoda je učinkovita kako u monoterapiji, ali i u kombinaciji s drugim terapijama, a najbolji rezultati postižu se kombinacijom ove terapije sa suplementnom terapijom deficitnih supstanci u organizmu – fitopreparatima, mineralima i vitaminima.Informoterapija se provodi nakon provedene informodijagnostike (elektroakupunkturne dijagnostike metodom dr. Voll-a) pomoću mikroprocesora koji predstavljaju izvor informacija, na temelju čega se određuje stupanj korekcije i način djelovanja na pojedine energetske kanale i točke.

OSVOJITE POPUST NA INFORMOTERAPIJU

Prvih stotinu čitatelja koji zaigraju ovu nagradnu igru osvaja 3×1000,00 kn popusta na informoterapiju u Bioinformatičkom centru DiaCor (cijena jednog tretmana je 2400 kn), koje mogu iskoristiti tijekom tri tretmana. Kako objašnjavaju u DiaCouru, minimalna terapija uključuje tri tretmana, a prijave za prvi tretman primaju se do kraja 6. mjeseca.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom TERAPIJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Na kojim je principima zasnovana informoterapija?

Vaše prijave primamo do 13. svibnja 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zdravstveni karton

Stres definiramo kao složenu reakciju organizma na štetne agense iz okoline, tzv. stresore.

Darivanje

Avonov ekskluzivan i inovativan sastojak Protinol™ nositelj je svjetski prestižne Edison nagrade za najbolji proizvod u 2021.

Obitelj

Opći cilj projekta je pridonijeti jačanju obiteljske otpornosti pružanjem podrške roditeljima pri nošenju s izazovima roditeljstva...

Zdravstveni karton

Zašto se osjećamo umorno i bezvoljno u zimskim mjesecima i kako si pomoći da preživimo zimu i dočekamo prve zrake toplog proljetnog sunca?

Advertisement