Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Počelo DanceStar ludilo!

Južnoafrička Republika, Rumunjska, Mađarska, Slovačka, Njemačka, Austrija, Bugarska, Hrvatska… samo su neke od čak 20 zemalja čiji su se plesni finalisti predstavili porečkoj publici na emotivnoj i slikovitoj paradi zastava kojom je obilježen početak velikog finala DanceStar 2016.

Južnoafrička Republika, Rumunjska, Mađarska, Slovačka, Njemačka, Austrija, Bugarska, Hrvatska… samo su neke od čak 20 zemalja čiji su se plesni finalisti predstavili porečkoj publici na emotivnoj i slikovitoj paradi zastava kojom je obilježen početak velikog finala DanceStar 2016. Ovaj jedinstven koncept plesnog spektakla već 8. godinu za redom donosi Hrvatskoj događaj za pamćenje, a mladim talentiranim plesačima sjajna je odskočna daska za internacionalnu karijeru. Na svečanom otvorenju kao poseban gost nastupila je plesna grupa Maestro iz Slovenije, a uz DJ-e Veda Lemara i A.S.One plesalo se dugo u noć.

DanceStar2016-16

“Ovakvu atmosferu samo plesači mogu napraviti, čim glazba krene sve eksplodira! Vrijeme nas je na svu sreću poslužilo, svi su sretni, zadovoljni i još odmorni s obzirom da smo tek počeli. Oduševljen sam, naše otvorenje uživo na Facebooku je pratilo više od 20 tisuća fanova što je fantastično”, rekao je Alen Petelinc, vlasnik riječke agencije EOL Solutions i predsjednik Organizacijskog odbora festivala.

Almira Osmanović, Leonard Jakovina, Igor Barberić, Alejandro Europe i Ellen Wawrzyniak samo su neka od poznatih imena i članova žirija koji će odlučivati o najboljim pojedincima ili skupinama u raznim kategorijama: baletu, stepu, akrobatskom i modernom plesu, urbanu, MTV-u, jazz-u i B-boying-u. Čak pet dana koliko ovogodišnje DanceStar finale traje vrvi brojnim popratnim događanjima – od besplatnih radionica i seminara koje održavaju eminentna imena iz svijeta plesa, do fotografskog natjecanja na kojem se bira najbolja fotografija plesnog pokreta.

DanceStar2016-11

Partner projekta je Laguna Poreč, a pokrovitelj je Rexona. Uz naporne treninge i veliki trud na putu do finala, Rexona natjecateljima pruža svježinu i zaštitu u svakom trenutku natjecanja.

 

Više

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Dizajn

Sve je u 'Ćakuli' novo – interijer, eksterijer, logo. I baš sve je inspirirano razgovorom, ugodnim ćaskanjem odnosno ćakulom, kako bi to rekli Istrijani...

Budi fit

Postoje treninzi koji su izvrsni za oblikovanje cijelog tijela, trošenje kalorija i sve uz veliku količinu zabave.

Događanja

Čak sam naišla i na jedno istraživanje koje kaže da otprilike 60 posto žena iz SAD-a i otprilike 50 posto žena iz Europe tvrdi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.