Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Julien Duval
Julien Duval
Julien Duval

Zanimljivosti

Počeo je najveći humanitarni foto natječaj CEWE Photo Award

Iako su prethodna dva izdanja CEWE Photo Award-a imali rekordan broj prijava pa su oba  proglašena najvećim foto natječajem na svijetu, i ove godine se očekuje rekordni broj prijava na globalnoj razini, ali i u Hrvatskoj.

Iako su prethodna dva izdanja CEWE Photo Award-a imali rekordan broj prijava pa su oba  proglašena najvećim foto natječajem na svijetu, i ove godine se očekuje rekordni broj prijava na globalnoj razini, ali i u Hrvatskoj. CEWE Photo Award 2021 za sada dominira s više od 600.000 prijavljenih fotografija, a time i s preko 60.000 € doniranih organizaciji SOS Dječja Sela jer za svaku prijavljenu fotografiju na natječaj, Cewe ovoj organizaciji donira 0,10 €.

Baš kao i prethodnih godina, svoje peto izdanje CEWE Photo Award započeo je s poznatim motom „Naš svijet je lijep“. Tako svi ljubitelji fotografije svoje amaterske ili profesionalne fotografije mogu prijaviti u čak 10 različitih kategorija. Svaki korisnik može prijaviti do 100 fotografija i tako potaknuti donaciju do čak 10 € dijeleći pritom svoja zapažanja ljepota svijeta, ali i sudjelujući i u borbi za nagrade ukupnog fonda u iznosu od 250.000 €.

Pobjednička fotografija CEWE Photo Award-a 2021, Manferd Voss

Bez obzira jeste li profesionalni fotograf ili netko tko jednostavno voli fotografirati, prijavljujte svoje fotografije i pratite CEWE Photo Award jer ćemo, osim ukupnih pobjednika, svaki mjesec birati i nagrađivati i mjesečne pobjednike, a u samom finalu nagradu osvajaju 1.000 top plasiranih fotografija.

Više

Zanimljivosti

Sudionici će se natjecati za impresivne nagrade koje će osigurati National Geographic.

Zanimljivosti

Svi ljubitelji fotografije svoje amaterske ili profesionalne fotografije mogu prijaviti u čak 10 različitih kategorija.

Događanja

Tisuće lampica pristiglih iz Francuske postavljeno je na najposebnijoj lokaciji u gradu...

Život u dvoje

Koje su laži najčešće kada je u pitanju dogovor za spoj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.