Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Podignite svoj stil na višu razinu s novom Crocs Brooklyn kolekcijom sandala

Karizmatična holivudska glumica i aktivistica Priyanka Chopra Jonas, koja je ove godine postala ponosna ambasadorica kampanje ‘Budi ono što jesi’ (‘Come as you are’), zaklinje se u jedinstvenu udobnost i stil kultne marke najudobnije obuće na svijetu.

Karizmatična holivudska glumica i aktivistica Priyanka Chopra Jonas, koja je ove godine postala ponosna ambasadorica kampanje ‘Budi ono što jesi’ (‘Come as you are’), zaklinje se u jedinstvenu udobnost i stil kultne marke najudobnije obuće na svijetu. Pridružuje se popularnoj glumici Zoey Deschanel koja također uživa provoditi dane noseći nove udobne platforme Crocs Brooklyn.

Ne morate birati između modernog i udobnog dok nosite moderne Crocs Brooklyn sandale na platformu. Elegantan, a opet jednostavni izgled i glomazna platforma dodaju vašem izgledu nešto posebno!

Prekrasne crne, bijele i bež nijanse upotpunit će vaš stilski izgled za svaku priliku. Svi su modeli izrađeni od revolucionarnog Croslite ™ pjenastog materijala koji nudi čuvenu udobnost i čini vam se kao da hodate po oblacima. Cijeli ćete se dan osjećati ugodno i uživati u tome što ćete biti elegantni i samouvjereni radeći gotovo sve! Kada pri svakom koraku možete izgledati čudesno i osjećati se ugodno, zašto pristati na manje?

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs (Hopper) Arena centar Zagreb i Crocs City Center One East Zagreb kao i na wellbie.hr.

Pročitajte još

Video box 1

Prošlo je gotovo 18 godina otkad smo se zadnji put uključili u ovu simuliranu stvarnost koja je publiku i struku oduševila impresivnim vizualnim efektima,...

Trendovi

CROCS je najveći svjetski ponuđač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme.

Advertisement