Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Pogledaj novi film PAD u svim kinima već danas

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Kaptol je sinoć bio središte okupljanja TikTokera koji su sudjelovali u panelu „Gdje je granica?“. Voditelj panela bio je Dario Marčac poznati hrvatski TikToker i uspješni profiler brendova, a na samom panelu pridružili su mu se Katarina Bačurina, Tin Gojković, Igor Jadan i Gloria Hršak.

Nakon kratkog predstavljanja panelista, Dario se osvrnuo na izazove na društvenim mrežama.  Panelisti su podijeli svoja iskustava s raznim Internet izazovima. Naglasili su kako ne treba prihvaćati svaki izazov i da svako od nas ima odgovornost prilikom objavljivanja „opasnog“ sadržaja na mrežama. Svi želimo biti dio zajednice, bilo da je to Instagram, TikTok ili YouTube međutim trebamo osvijesti svoju individualnost i autentičnost i ne prihvaćati sve izazove. Svi panelisti su se složili kako bi roditelji, ali i odgojno obrazovne institucije trebale stavljati sve već naglasak na utjecaj sadržaja s društvenih mreža na mlade, ali i sve koji ih koriste.

Nakon završenog panela, sudionici i publika imali su priliku prvi pogledati film Pad koji ih je oduševio.

Radnja filma prati dvije najbolje prijateljice Becky (Grace Caroline Currey – Shazam!) i Hunter (Virginia Gardner – Runaways) čiji se život sastoji od svladavanja strahova i pomicanja granica. Nakon što Dan, muž od Becky, pogine penjući se na Rocky Mountains, ona i Hunter odluče se popeti na golemi komunikacijski toranj, visok preko 600 metara, s kojeg žele baciti Danov pepeo. Na znatnoj udaljenosti od tla, kada dio istrošene konstrukcije tornja otpadne, njihov se uspon nepovratno zakomplicira. Ne mogu sići, ni tražiti pomoć putem mobitela, jer su totalno odsječene od civilizacije i mobilnog signala. Neće imati drugog izbora nego boriti se za preživljavanje.

Film Pad, u distribuciji Blitza, možete pogledati u CineStaru i već danas, a ulaznice potražite online ili na blagajnama kina.

Više

Zanimljivosti

Redatelj Denis Dercourt za svoj prvi triler NESTAJANJE koji u kina stiže 1. prosinca uzor je pronašao u remek-djelu “Sjećanja na umorstvo”!

Celebrity

Channing Tatum se vraća u ulogu Mikea Lanea, a Steven Soderbergh kao redatelj sa scenarijem Reida Carolina, koji je također napisao prva dva filma....

Zanimljivosti

Film ''Meni'' već mjesecima diže prašinu u kulinarskim krugovima i općenito u svijetu visoke kuhinje jer svi iščekuju britku, a opet umjetničku, komičnu, a...

Zanimljivosti

Sinoć je u IMAX dvorani CineStar Arena Zagreb održana svečana premijera jednog od najiščekivanijih filmskih događaja godine - Black Panther: Wakanda zauvijek u distribuciji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.