Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
A scene from Giselle by The Royal Ballet @ Royal Opera House. (Taken 16-03-16) ©Tristram Kenton 03/16 (3 Raveley Street, LONDON NW5 2HX TEL 0207 267 5550 Mob 07973 617 355)email: [email protected]

Događanja

Pogledajte balete Giselle i Orašara te opere Manon Lescaut i Macbeth!

Royal Opera House s ponosom najavljuje sezonu jesen – zima 2020.,  koja uključuje dvije izuzetne opere i dva predivna baleta, u distribuciji Trafalgara.

Royal Opera House s ponosom najavljuje sezonu jesen – zima 2020.,  koja uključuje dvije izuzetne opere i dva predivna baleta, u distribuciji Trafalgara.

CineStar svoju sezonu spektakala na velikom platnu otvara 20. listopada kraljevskim baletom Giselle, pričom o izdaji, nadnaravnom i ljubavi koja nadilazi smrt. Snimljen 2016. godine, u ovom obožavanom klasičnom baletu nastupaju Marianela Nuñez i Vadim Muntagirov. U studenom predstavljaju Puccinijevu Manon Lescaut i Verdijev Macbeth. Manon Lescaut premijerno je izvedena 1893. godine – bio je to Puccinijev prvi veliki trijumf. Ovu produkciju Jonathana Kenta iz 2014. vodi Antonio Pappano, a glume Jonas Kaufmann, Christopher Maltman i Kristine Opolais. Verdijev Macbeth nadahnut je Shakespeareovom tragedijom. U veličanstvenoj glumačkoj postavi nalaze se Anna Netrebko, Željko Lučić i Ildebrando D’Arcangelo, a opera je snimljena 2018. godine.

Sezonu zatvaraju 10. prosinca, prekrasnim Orašarom snimljenim 2016. godine, a bez kojeg je svaka zima gotovo nezamisliva. Spektakularna produkcija Petera Wrighta očarala je djecu i odrasle od prve izvedbe Kraljevskog baleta 1984. godine. U ovoj izvedbi sudjeluju: Lauren Cuthbertson, Federico Bonelli, Francesca Hayward i Alexander Campbell. Uz Royal Opera House, opere i baleti dolaze u vaša omiljena CineStar kina u kojima uvijek možete biti dovoljno blizu izvedbe i same scene. U projekcije su uključeni i ekskluzivni isječci iza kulisa, intervjui i  izvođači izbliza. Royal Opera House gledajte u kinima Kaptol Boutique Cinema, CineStaru Rijeka i CineStaru Joker Split. Uživajte u CineStar spektaklima u sezoni jesen – zima i ne zaboravite da vas na svakoj projekciji CineStar časti pjenušcem u prvoj pauzi između činova.

Svakom posjetitelju Royal Opera House spektakala do kraja godine, u suradnji s partnerom programa CineStar poklanja i kutiju finog i aromatičnog Teekanne „Love“ čaja.

Više informacija kao i kupnja ulaznica moguće je na: http://bit.ly/SpektakliuCineStaru

Pročitajte još

Zanimljivosti

Program Royal Opera House kojeg ćete gledati u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u CineStar kinima diljem Hrvatske, predstavit će iznimne balete i...

Zanimljivosti

Ljubitelji hororaca gledaju ih u svim prilikama, ali svaki pravi filmofil bar jednom na godinu pogleda dobar horor.

Događanja

Ove jeseni, nakon što se život vratio ubrzanom ritmu, savršen predah i odmor čeka vas u CineStaru uz omiljene tople kokice i najbolje filmove...

Događanja

Od 1. travnja CineStar može postati 'Tvoje privatno kino' i upravo je to naziv najnovije usluge koju CineStar omogućuje svojoj publici.

Advertisement