Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Pogledajte koje novitete vam je pripremio Profil

Profil je u travnju i na samom početku svibnja objavio prozne, publicističke i dječje naslove koji će vas oduševiti.

Profil je u travnju i na samom početku svibnja objavio prozne, publicističke i dječje naslove, među kojima su roman talijanskog pisca Sache Naspinija Reci mi sve, knjiga luksemburškog politologa i povjesničara Floriana Biebera Uspon autoritarnih režima na zapadnom Balkanu, novi hit Karen M. McManus, majstorice trilera za tinejdžere, Najgori dan u životu, te treći nastavak izuzetne serije za djecu Čarobnjaci iz davnine. Profil je upravo izdao i treći nastavak iz serije romana za djecu Loši momci Aarona Blabeyja prema kojemu je snimljen animirani film u produkciji Dreamworksa koji se od prošlog četvrtka prikazuje u hrvatskim kinima. Ususret seriji na HBO-u, u knjižarama je i reizdanje svevremenskog hita, očaravajuće i nezaboravne ljubavne priče Žena vremenskog putnika Audrey Niffenegger.

Sacha Naspini: Reci mi sve

Sacha Naspini jedan je od najtalentiranijih suvremenih talijanskih pisaca, a njegov roman Reci mi sve u sebi nosi moćnu poruku o osamostaljenju žene. Naspinijeva djela prevedena su u 26 zemalja, a njegov hrvatski prvijenac na naslovnici krasi crtež Ivana Kožarića, jednog od najcjenjenijih hrvatskih suvremenih umjetnika.

Roman je preveo Srećko Jurišić koji je ovom prilikom zapisao: “Naspini je viskozan pripovjedač: njegova se priča lijepi za čitatelja i teško je se riješiti i nakon čitanja. Tonski i ritmički ona je za prevoditelja definitivno izazov.”

Booklist je roman opisao kao “dirljiv, suosjećajan” te kao “divnu priču o nedokučivoj ljubavi nakon gubitka”, dok La Stampa smatra da “Naspini izvrsno isprepliće likove i situacije” u djelu koje je “neposredno i očaravajuće poput drame s dva lika.”


Darujemo jednu čitateljicu knjigom Reci mi sve.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jasna Šemiga-Pintarić

Više

Darivanje

Fascinantna, sjajno napisana i iznimno maštovita književna rekonstrukcija čuvenog nestanka kraljice krimića, roman koji je osvojio čitatelje diljem svijeta.

She Book Club

Proglašena jednom od najboljih knjiga godine prema izboru Guardiana, autobiografija Zelena svjetla promijenila je živote i inspirirala milijune čitatelja nepokolebljivom iskrenošću, nekonvencionalnom mudrošću i...

She Book Club

Nadahnut zapanjujućim stvarnim događajima, roman Knjiga izgubljenih imena svjedoči o izdržljivosti ljudskoga duha, o snazi hrabrosti i ljubavi pred licem zla.

She Book Club

Autor smatra da se najveća zabluda današnjice skriva iza misli da nas samo drugi mogu usrećiti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.