Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

She Book Club

Pogledajte koje novitete vam je pripremio Profil

Profil je u travnju i na samom početku svibnja objavio prozne, publicističke i dječje naslove koji će vas oduševiti.

Profil je u travnju i na samom početku svibnja objavio prozne, publicističke i dječje naslove, među kojima su roman talijanskog pisca Sache Naspinija Reci mi sve, knjiga luksemburškog politologa i povjesničara Floriana Biebera Uspon autoritarnih režima na zapadnom Balkanu, novi hit Karen M. McManus, majstorice trilera za tinejdžere, Najgori dan u životu, te treći nastavak izuzetne serije za djecu Čarobnjaci iz davnine. Profil je upravo izdao i treći nastavak iz serije romana za djecu Loši momci Aarona Blabeyja prema kojemu je snimljen animirani film u produkciji Dreamworksa koji se od prošlog četvrtka prikazuje u hrvatskim kinima. Ususret seriji na HBO-u, u knjižarama je i reizdanje svevremenskog hita, očaravajuće i nezaboravne ljubavne priče Žena vremenskog putnika Audrey Niffenegger.

Sacha Naspini: Reci mi sve

Sacha Naspini jedan je od najtalentiranijih suvremenih talijanskih pisaca, a njegov roman Reci mi sve u sebi nosi moćnu poruku o osamostaljenju žene. Naspinijeva djela prevedena su u 26 zemalja, a njegov hrvatski prvijenac na naslovnici krasi crtež Ivana Kožarića, jednog od najcjenjenijih hrvatskih suvremenih umjetnika.

Roman je preveo Srećko Jurišić koji je ovom prilikom zapisao: “Naspini je viskozan pripovjedač: njegova se priča lijepi za čitatelja i teško je se riješiti i nakon čitanja. Tonski i ritmički ona je za prevoditelja definitivno izazov.”

Booklist je roman opisao kao “dirljiv, suosjećajan” te kao “divnu priču o nedokučivoj ljubavi nakon gubitka”, dok La Stampa smatra da “Naspini izvrsno isprepliće likove i situacije” u djelu koje je “neposredno i očaravajuće poput drame s dva lika.”


Darujemo jednu čitateljicu knjigom Reci mi sve.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jasna Šemiga-Pintarić

Ne propustite

She Book Club

Nagrađivana britanska novinarka Yomi Adegoke svojim provokativnim romanom Lista propituje način na koji doživljavamo odnose, moral i internetsku kulturu.

She Book Club

Intrigantna priča, veličanstvena norveška divljina i četiri junakinje povezane ubojstvom jamstvo su za novu uspješnicu. 

She Book Club

Može li ih neočekivana tragedija i njihova tvrdoglavost razdvojiti ili će se Donovan i Wynter ipak othrvati duhovima prošlosti i pustiti ljubav u svoje...

She Book Club

U knjižare je u izdanju Profila upravo stigao prvi na hrvatski prevedeni roman cijenjenog švedskog novinara i pisca Jensa Liljestranda – Ako sve i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.