Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Pogledajte novosti iz Yves Rochera

Znanstvenici laboratorija Yves Rochera kreirali su nove proizvode koji će pomoći koži izdržati visoke temperature, a da pri tome ne gubi na svježini dajući joj odgovarajući zaštitu i njegovan izgled.

Kako se mijenja klima tako pripreme za ljeto počinju sve ranije. Znanstvenici laboratorija Yves Rochera kreirali su nove proizvode koji će pomoći koži izdržati visoke temperature, a da pri tome ne gubi na svježini dajući joj odgovarajući zaštitu i njegovan izgled.

Yves Rocher Elixir Jeunesse, hidratizirajuća dnevna krema s dvostrukim djelovanjem zahvaljujući visokokoncentriranom ekstraktu Aphloia biljke s Madagaskara štiti kožu od vanjskih zagađenja i regenerira kožu. Ova ultra lagana krema fluidne teksture brzo se upija ne ostavlja masni sloj i odlična je podloga za make – up. Moguće ju je naći u verzijama s dva zaštitna faktora SPF30 i SPF50, a s obzirom na jačinu sunca omogućit će zaštitu tijekom boravka na otvorenom.

Ljeti se često događa da nakon nanošenja tekućeg pudera na licu osjećamo težinu jer puderi zatvaraju pore te se ispod tog zatvorenog sloja koža znoji.

Nude pure light puder iz Yves Rochera je lagani, hidratantni tekući puder s „nude“ efektom, koji ne isušuje kožu niti zatvara pore. Obogaćen je Edulis staničnom vodom koja omogućuje brzo upijanje, višesatnu hidrataciju i sprječava zatvaranje pora. Ne sadrži alkohol, silikon niti paraben, lagane fluidne teksture i odlična je podloga za make – up.

Za cjelodnevnu postojanost u svim prigodama: sportske aktivnosti, znojenje, pa čak i suze Yves Rocher pripremio je vodootporna trajna sjenila za oči u olovci. Obogaćena su uljem pamuka, a sama formula je bez mirisa, alkohola i parabena. Proizvod je dermatološki i oftalmološki testiran te ima integrirano šiljilo i možete izabrati jednu od 10 nijansi i to u mat ili „pearly“ efektu.

Kožu je važno njegovati i redovnim čišćenjem, upravo za tu rutinu Yves Rocher predstavlja spužvu Eponge Konjac. Zbog svoje nježnosti pogoduje korištenju svim tipovima kože ček i osjetljivoj koži. Ugodna, praktična i lagana za korištenje, sama ili s gelom za čišćenje. Može se prati i ponovno koristiti do 3 mjeseca.

[box style=”0″]

Nude pure light puder pripremili smo za jednu čitateljicu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #YvesRocher
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 8. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Lidya Mlinarić

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Stari su Rimljani koristili naizmjenično tople i hladne kupke u svojim toplicama.

Beauty report

365 dana godišnje, bilo da je dan ili noć, našoj koži treba hidratantna njega.

Beauty report

Tekstura nije vodenasta, srednje je gusta i u jednom nanosu daje puno prekrivanje usana, a suši se na mat.

Beauty report

Proizvod ne mora biti skup da bi bio kvalitetan, a težnja Yves Rochera je postati omiljena kozmetička marka svake žene u svijetu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.