Point Beauté: novi ekspertni centar Biologique Recherche

Prošle godine, u središtu Zagreba, u Masarykovoj 12, otvoren je Point Beauté, kozmetički dijagnostički centar i prodajno mjesto Biologique Recherche, kao svojevrsni »satelit« salona Ambassade de la Beauté. U Point Beauté u Masarykovoj možete pronaći cjelokupni asortiman proizvoda Biologique Recherche.

Osim što ćete ih moći kupiti proizvode za kućnu njegu, stručne terapeutkinje mogu napraviti dijagnozu stanja kože pomoću uređaja Skin Instant Lab©, na temelju koje se izrađuju preporuke za proizvode te klijentima šalju detaljne upute za njegu njima specifično prilagođenim proizvodima.

Prva faza Metodologije Biologique Recherche jedinstvena je dijagnostika koja omogućuje utvrđivanje Trenutnog stanja kože©. Izvodi se pomoću uređaja Skin Instant Lab®, sustava za analizu, dijagnosticiranje i preporučivanje proizvoda i tretmana. Za vrijeme prve konzultacije, terapeutkinje Biologique Recherche provode dubinsku dermokozmetičku dijagnozu kako bi utvrdili specifične probleme Trenutnog stanja kože©.

Konzultacija se sastoji od tri glavna koraka:

  1. kozmetičke procjene kože
  2. niza vrlo pažljivih mjerenja pomoću uređaja Skin Instant Lab®
  3. prilagođene i evolucijske preporuke tijekom vremena uz izbor proizvoda i tretmana Biologique Recherche koji su savršeno prilagođeni Trenutnom stanju kože©

Sa stručnim poznavanjem metodologije brenda, koja se razvila na osnovu više od 40 godina jedinstvenog kozmetičkog stručnog znanja naglašeno prilagođenog klijentima, terapeutkinje u Point Beauté na usluzi su svima koji traže učinkovitu i drukčiju njegu kože.