Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Lifestyle

Poklanjaj uspomene, ne stvari

Hrvati sve više vole iskustvene poklone, jer kad daruješ nekome iskustvo ti mu daješ sreću, emociju i uspomenu za cijeli život. A i imaš dobar selfie za Face.

Hrvati su još uvijek bojažljivi oko kupnje preko interneta, ali polako se odvažuju i kupuju sve više na web trgovinama. Umjesto lutanja po shopping centrima i gužvanja po parkiralištima, uštedite vrijeme (i novac) kupnjom online. Na PokloniMe dostava je gratis, poklon stiže u roku 24h za cijelu RH (izuzev otoka) tako da i oni neodlučni nemaju više isprike da ne isprobaju online kupovinu jer je ušteda novca i vremena neizbježna. Online je budućnost!

a9724c331c16b72c6b2f9b01a0aa4325_470_370_m3

Personalizirani pokloni su oni pokloni koji poručuju slavljeniku ‘Stalo mi je do tebe toliko da sam se posebno potrudio/la’ a to je ono što se računa – taj dodatni trud. Nikako nije isto kad kupiš čokoladu s porukom ‘Volim te’ ili čokoladu na kojoj piše ‘Majo B. volim tebe!’ Hit su čokolade, personalizirani whiskey ili vino s tvojom porukom, karikatura, knjiga u kojoj je baš tvoje dijete glavni lik, šalice, jastuk, satovi, nakit. Zapravo, sve ono što sa slikom ili imenom slavljenika i tvojom osobnom porukom poručuje slavljeniku da vam je bitan. To je ono što nas sve veseli. 

Postani pastir na jedan dan za 2 osobe

Postani pastir na jedan dan za 2 osobe

Kad svom poslovnom partneru recimo darujete let balonom, Postani pilot na jedan dan, vožnju Ferarrija ili učenje golfa, sestri  Postani pastir na jedan dan, osnovni ili napredni tečaj vina uz degustaciju, curi učenje izrade cocktaila, brojne masaže i razne beauty tretmane u kozmetičkim salonima, darujete prekrasnu uspomenu i sretnu emociju koju, još k tomu, veže uz brand firme koja mu je to darovala.

PokloniMe.hr kupcima nudi full customer service, od toga da na jednom mjestu mogu pronaći preko 600 super ideja za svoje najdraže ili poslovne partnere, zatim ih podsjećamo na njihove važne nadolazeće prigode, odabrani poklon predivno besplatno zapakiramo i dostavimo besplatno u roku 24h ili čak u istome danu za Zagreb ako je potrebno. U današnje vrijeme kada ljudi više nemaju vremena za lutanje shopping centrima, a ipak žele razveseliti sebe ili svoje najdraže smatramo da im moramo pružiti WOW uslugu kako bi naši kupci uvijek budu sretni i zadovoljni.

[box style=”0″]

U suradnji s našim dragim PokloniMe.hr popijete pivo u dvoje (na naslovnoj fotografiji)!

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov POKLONIME
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • lajkajte naš i njihov Facebook profil
  • obavezno lajkajte post objavljen na našoj Facebook stranici

Prijave primamo do 27. srpnja, točno u podne.

Dobitnica: Tatjana Potkonjak

[/box]

Pročitajte još

Zanimljivosti

Bilo da se radi o rođenju djeteta, rođendanu, godišnjici, korporativnom darivanju, Premium Box predstavlja darivanje na potpuno novoj razini.

Zanimljivosti

Volimo pisati o originalnim poklon idejama pa ćemo vam predstavili Vintage planer i kalendar – originalan poklon za bolju organizaciju u nadolazećoj godini!

Zanimljivosti

Donosimo nekoliko sjajnih ideja za personalizirane poklone s vašim fotografijama.

Zanimljivosti

Upravo L'Erbolario, usuđujemo se reći tradicionalno, nudi pravi mali raj za svaku ljubiteljicu ili ljubitelja mirisnih bajki.

Advertisement