Poklanjamo ulaznice za predstavu „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“

Američka serija „Seks i grad“ osvojila je cijeli svijet, a sada i mi imamo nešto autentično. Urnebesna komedija „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muku muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. I glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na originalan i duhovit način. I dok Zvjerka (Marko Dolaš) pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koje zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom originalnošću i kvalitetom.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na našim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja. Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer. Predstava za koju se uvijek traži ulaznica više….

U listopadu ova komedija osim u Zagrebu – Scena Vidra igra i u Koprivnici, a u studenom su u Umagu, Bjelovaru, Vinkovcima, opet u Zagrebu – Scena Vidra, te u Vodicama.

Predstava „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ održat će se u subotu, 26.10.2019., u 20,00 sati, u Kazalištu Kerempuh – Scena Vidra, Draškovićeva ulica 80, Zagreb.

Ulaznice su u prodaji on line WWW.SCENAVIDRA.HR, te na prodajnom mjestu: na blagajni SCENA VIDRA. REZERVACIJA NA TELEFON 01 481 0111. Ulaznice se prodaju po popularnim cijenama od 65,00 kn, a na dan predstave 75 kn.

Darujemo jednu čitateljicu s dvije ulaznice.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #sexigrad
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 18. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Biljana Maljković