Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Poklon za Majčin dan kojega će vaša majka obožavati

Svakako kupite i cvijeće, a neka oni najmlađi ispišu najljepšu čestitku.

Zlatni medaljon ” Mama”

Medaljon je pravi odraz vaše povezanosti i uvijek će biti blizu majčinog srca.

Snažne i hrabre… Jednom riječju – Mame. One zaslužuju sve najbolje. Povodom njezinog dana poklonite joj ljubav, pažnju i zahvalnost koji su satkani u vječnu uspomenu.

Protekla godina bila je teška za sve, a ponajviše za majke koje i danas svakodnevno žongliraju s mnogim ulogama. Majkama bismo se trebali iznova diviti svaki dan, a sada je pravi čas da im iskažemo svoju zahvalnost.
Stoga vodite računa o poklonu koji će joj odgovarati i neizmjerno značiti. U Zlatarni Dodić potražite poklon zbog kojega će se vaša majka raznježiti i nositi ga svaki dan, jer bit će to prava gesta ljubavi i sjećanja
koje će potrajati za čitav život.

Svakako kupite i cvijeće, a neka oni najmlađi ispišu najljepšu čestitku.

Biseri su vječna klasika

Nosili su ih Ikone stila Grace Kelly, Audrey Hepburn i Jacqueline Kennedy Onassis, svaka na svoj način, stvarajući svoj vlastiti stil.

Razveselite majku s akoya morskim perlama. Lijepo uparite naušnice i ogrlicu koje će vašoj majci dodati sjaja i glamura. Uvijek se sjetite kako je biser [jedini] dragulj koji stvara živi organizam… svaki je biser drugačiji, kažu u Zlatarni Dodić.

Mix and match!

Budite kreativni dok razmišljate o svojoj majci. Poklonite elegantnu narukvicu (gravirajte i prigodan stih) i lijepo ju uparite s naušnicama. Idealan je poklon kako bi vaša majka izrazila svoju individualnost.

Pročitajte još

Zanimljivosti

Donosimo nekoliko sjajnih ideja za personalizirane poklone s vašim fotografijama.

Zanimljivosti

Upravo L'Erbolario, usuđujemo se reći tradicionalno, nudi pravi mali raj za svaku ljubiteljicu ili ljubitelja mirisnih bajki.

Trendovi

Odabir božićnih poklona u posljednjem trenutku može dovesti do panične i vrlo nekontrolirane kupnje. Razmislite samo o gužvi ili nedostatku ideja.

Horoskop

Najčešće imamo probleme s idejama za rođendanski, vjenčani ili kakav drugi poklon. Što, kada, kako?

Advertisement