Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Pokloni za najposebnije trenutke

Little Miss Puu s ponosom predstavlja originalne poklon pakete za trudnice, novopečene majke i bebe.

Od same spoznaje o trudnoći do poroda, žena brižno prati razvoj ovog slatkog iščekivanja iz tjedna u tjedan; prateći promijene na svojem tijelu, razvoj ploda te se s veseljem priprema za dolazak malog paketića ljubavi, svojeg djeteta.

bebe-kartice-ootd

Kako ni jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu te kao idealan rekvizit kod fotografiranja, dobri ljudi iz Little Miss Puu-a kreirali su jednostavne i originalne kartice (tzv. baby milestones) koje prate trudnoću iz tjedna u tjedna te dočaravaju neke pomalo komične situacije u životu jedne trudnice, a nude mogućnost da na poleđini i sami zabilježite zanimljivosti vezane oko pojedinog događaja.

trudnoca-kartice2

Set od 29 kartica u ovim je paketima naziva „Trudna i predivna“ upotpunjen i šalicom humorističnog natpisa „The Adventure Begins“ te setom inspirativnih savjeta za buduće mame.

bebe-kartice-ootd

Rođenje djeteta pak, novopečenim majkama uljepšati možete kupnjom paketa „Dobrodošlo maleno moje“ koji pak sadrži set od 47 kartica koje prate zbivanja u prvoj godini djetetovog života (prvi koraci, starost po tjednima i mjesecima i dr., a na poleđinu možete zapisati zanimljivosti vezane uz taj događaj; kada se dogodilo, što ga je pratilo i sl.), oznaku za vrata koja moli za tišinu potrebnu za san  bebe i mame,  inspirativnu šalicu humorističnog natpisa „I make humans. What’s your superpower“  i savjete za mame, personalizirani bodi s imenom djeteta, narukvicu za mamu i tatu te kocku koja nosi stihove nekih najpoznatijih dječjih brojalica.

moja-trudnoca-1

Svaki od navedenih artikala kupiti se može i pojedinačno, a vjerujemo da će biti odličan poklon za vaše najdraže u ovo predblagdansko i blagdansko razdoblje.

trudnoca-kartice

Više o ponudi Little Miss Puu možete saznati na  službenom Facebook profilu Little Miss Puu te na Instagramu LittleMissPuu.

Ne propustite

Zanimljivosti

Ali kako pronaći savršeni dar koji će ostaviti trajan dojam, a pritom biti koristan i originalan? Ključ je u poznavanju osobe koju darujete i...

Zanimljivosti

Bilo da tražite savršen poklon za rođendan, godišnjicu, vjenčanje ili neku drugu posebnu prigodu, odabir poklona može biti pravi izazov.

She Book Club

Ako tražite savršen poklon za svoju obitelj ili prijatelje - pridružite nam se dok vas vodimo kroz raznolik asortiman naslova nakladničke kuće Znanje i...

Zanimljivosti

Davanje poklona može biti izvor stresa, posebno ako niste sigurni što darovati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.