PokloniME: Majčin dan kuca na vrata

Majčin dan slavimo u čast majki i majčinstva, a u većini se zemalja obilježava svake druge nedjelje u svibnju. Sve je započela Amerikanka Ann Maria Reeves Jarvis, kada je u lokalnoj crkvi podijelila bijele karanfile drugim majkama i ženama i na taj način izrazila ljubav prema preminuloj majci Ann Marie Reeves Jarvis.

Majka je majka, jedina i prava! Majka je najveći prijatelj i uvijek će nam pomoći. Razveselite ju nekim od ovih WOW poklona.

Za najbolju mamu koja uvijek ima osmijeh za nas. Neka se opusti. Zašto baš ovaj poklon? Jer ONA to zaslužuje! Masaža, wellness, sauna, fitness, pedikura, manikura, izrada parfema, šminkanje, frizura… Sve za mamu.

http://www.poklonime.hr/poklon/masaza-amp-wellness-poklon-paket-s-preko-40-lokacija-za-beauty-tretman-po-izboru/690/

Za mamine delicije kojima nas obasipa cijeloga života. Svi znamo da ljubav ide kroz želudac. Zato poklonite mami dasku s porukom samo za nju i budite sigurni da će za vas kuhati uvijek s ljubavlju…

http://www.poklonime.hr/poklon/daska-za-kuhanje-u-obliku-srca-s-vasom-porukom/513/

Najbolje mjesto za vaše zajedničke fotke – čarobna šalica. Neka mama ugleda iznenađenje svaki puta kad pije kavu ili čaj. Odaberite sliku i tekst i  – wow poklon za kraljicu majku je tu!

http://www.poklonime.hr/poklon/carobna-salica-sa-vasom-tajnom-slikom-iili-tekstom-po-zelji/669/

Kao dokaz da je mama samo jedna i najbolja na svijetu. Kamo god odemo, njenoj se kuhinji vraćamo. Poklonite mami samo njenu personaliziranu kuharicu u koju može zapisivati svoje čarobne recepte koje će jednog dana ostaviti vama.

http://www.poklonime.hr/poklon/kuharica-personalizirana-s-vasim-imenom/602/

Naravno, kraljica zaslužuje i pregaču kraljice kuhinje! Obradujte svoju kraljicu ovim posebnim darom i neka se osjeća veličanstveno, kako i zaslužuje… ♥

http://www.poklonime.hr/poklon/kraljica-kuhinje-personalizirana-pregaca/801/

Recite mami HVALA i VOLIM TE na najslađi način. Ova čokolada je ukusna i na njoj je vaša osobna i kreativna poruka mami od ❤. Otopit će se. Mama, ne čokolada.

http://www.poklonime.hr/poklon/hvala-ti-personalizirana-cokolada/83/

Više poklona za sve prilike potražite na www.poklonime.hr Sretan Majčin dan!