Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Poklonite uspomene

Donosimo nekoliko sjajnih ideja za personalizirane poklone s vašim fotografijama.

Ako spadate među one koji u blagdansko vrijeme vole iznenaditi i oduševiti svoje najmilije poklonima ili pak među one kojima uvijek nedostaje ideja za poklone – imamo rješenje za vas. Ove godine oduševite drage ljude i izmamite im osmijeh i suze radosnice jedinstvenim poklonom za koji ne morate ni izaći iz topline svog doma. Ove godine svojim najdražima poklonite uspomene.

Kako pokloniti uspomene? Jednostavno, fotografijama. Iako su i same fotografije sjajna ideja za poklon, ovo što ćemo vam pokazati je nešto još bolje, a to su proizvodi koje jednostavno možete kreirati od svojih najljepših uspomena.

Donosimo nekoliko sjajnih ideja za personalizirane poklone s vašim fotografijama.

Sigurno ste već čuli za CEWE FOTOKNJIGU, veliki hit kada se radi o čuvanju uspomena. Bez obzira radi li se o putovanju, vjenčanju, ljetovanju, krštenju ili bilo kojem drugom važnom događaju kao i uspomenama iz svakodnevnog života, fotoknjiga će na najbolji mogući način sačuvati vaše najbitnije uspomene zauvijek. Možete birati među 9 različitih formata, 6 različitih vrsta papira, s tvrdim ili mekim koricama i još mnogo dodatnih opcija za uređivanje ovog predivnog formata fotopoklona.

U svakoj odabranoj opciji dobit ćete proizvod vrhunske kvalitete koji ćete obožavati, ili u ovom slučaju, koji će obožavati osoba kojoj poklonite ovaj jedinstveni poklon. Pripremite fotografije za koje mislite da će razveseliti osobu koju darivate i izradite svoj primjerak pomoću CEWE Fotosvijet mobilne aplikacije ili desktop verzije fotoprograma za računalo.

Ovo je fotopoklon koji obožavaju bake i djedovi, posebno kada su na njima njihova djeca i unuci. Može ga se izraditi u nekoliko minuta, a sve što Vam treba je 13 fotografija. Savjetujemo da za svaki mjesec odaberete prigodnu fotografiju pa zimske mjesece možete staviti npr. fotografije sa snježnim motivima, a za ljetne mjesece fotografije s mora. Osim za bake i djedove, fotokalendari će biti lijep ukras u svakom prostoru pa će biti sjajan poklon za sve drage ljude. Također možete birati među više formata i vrsta papira, mogu biti stolni ili zidni, manji ili veći, s nosivom drvenom letvicom ili bez nje pa čak i sa zlatnim elementima za poseban dojam ekskluzivnosti.  Izraditi ga možete također i pomoću mobilne aplikacije, cewe.hr internet stranice ili fotoprograma.

Osim CEWE FOTOKNJIGE i fotokalendara, tu je još čitav niz fotoproizvoda koje možete izraditi svojim najdražima, a neki od popularnijih su maskice za pametni telefon, zidne dekoracije, šalice,  puzzle s vašom fotografijom i mnogo drugih proizvoda koji sadrže vaše najdraže trenutke.

A ako ne možete poklone uručiti osobno, svaki od proizvoda možete poslati direktno na adresu primatelja. Tako će efekt iznenađenja biti još i veći.

Uživajte u kreiranju, blagdanima i darivanju vaših najmilijih!

Više

Zanimljivosti

Davanje poklona može biti izvor stresa, posebno ako niste sigurni što darovati.

Zanimljivosti

Društveni kalendari za rujan i listopad uvijek su prepuni raznih svečanosti dragih ljudi u našim životima, što znači da ćemo svoje mjesto za stolom...

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Horoskop

Ako niste sigurni što pokloniti bliskim osobama za nadolazeće blagdane, možda vam astrologija može pomoći da donesete dobar izbor.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.