Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Brinimo jedna o drugoj

Poliklinika Optical Express početak nove akademske godine obilježava preventivnom kampanjom za studente

Oči su naš prozor u svijet, stoga je briga o njima nužna

„Na mladima svijet ostaje“ – fraza je koju smo nebrojeno puta čuli, a kojom se u svojoj novoj kampanji vodi i jedna od vodećih hrvatskih očnih poliklinika Optical Express. Prevencija je pola zdravlja i upravo zato su u poliklinici Optical Express odlučili omogućiti studentima Sveučilišta VERN’ besplatne preglede vida. 

Učestalo gledanje u mobilne telefone i ekrane, mnogi faktori iz okoliša, genetika – svi ovi razlozi uzrokuju probleme s vidom, a statistike govore kako više od 2.5 milijardi ljudi na svijetu pati od ovog zdravstvenog problema. Dobra je vijest kako se problemi s vidom mogu jednostavno liječiti, ako se otkriju na vrijeme te je stoga od iznimne važnosti redovno posjećivati oftalmologa. Kako je nova akademska godina pred nama, poliklinika Optical Express svim studentima Sveučilišta VERN’ omogućila je  besplatan pregled vida, sve kako bi mladi naraštaji sa zdravim vidom rješavali sve izazove koje zahtjevni studiji donose. Uz pomoć moderne tehnologije i stručnog i ljubaznog osoblja poliklinike Optical Express, studenti će prilikom pregleda dobiti najbolju moguću skrb i upute u slučaju dijagnosticiranja dioptrije.

Optical Express vodeća je grupacija u Europi u području laserske korekcije vida koja posluje više od 30 godina u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Hrvatskoj s više od 150 oftalmoloških klinika i optika. U zagrebačkoj poliklinici rade najistaknutiji hrvatski oftalmolozi i kirurzi.

„Problemi s vidom zaista su pošast modernog doba, a ako se rano otkriju, uspješno se liječe. Upravo zato, odlučili smo u suradnji s VERN’-om, ponuditi studentima besplatan pregled vida, sve u svrhu prevencije i pravovremene dijagnoze. Također, ovom kampanjom htjeli bismo mlade generacije potaknuti na redovne preglede, jer problemi vida ne zaobilaze nikoga, dapače, zbog načina života posebice pogađaju mlade. Nadamo se da će se studenti odazvati u velikom broju!“ – poručuje doc. dr. sc. Dean Šarić, dr. med, vodeći refrakcijski i transplantacijski kirurg s iskustvom od preko 20 godina  i više od 30 000 zahvata.

Oči su naš prozor u svijet, stoga je briga o njima nužna. Studenti Sveučilišta VERN’ na besplatan pregled mogu se naručiti telefonski, na broj 01 5625 450 kao i putem obrasca na web stranici https://lp.opticalexpress.hr/besplatna-kontrola-vida-vern

Ne propustite

Brinimo jedna o drugoj

Postoje namirnice koje bi trebali svakodnevno imati na meniju želimo li imati zdrave oči i odličan vid.

Brinimo jedna o drugoj

Organizacija financira globalna istraživanja s ciljem pronalaska revolucionarnog lijeka protiv demencije.

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Savjeti i preporuke

Koža oko ispod i oko očiju tanja je i delikatnija od ostatka kože na licu te joj je potrebna odgovarajuća njega. Č

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.