Poliklinika RIBNJAK pokrenula nove ekskluzivne projekte sa stručnim suradnicima

Poliklinika RIBNJAK i Poliklinika AGELESS odredišta su na jednoj adresi za zdravo, funkcionalno i lijepo tijelo! Ulica grada Mainza 17 tako postaje ultimativna adresa za sve one koji njeguju zdravlje i ljepotu.

Poliklinika RIBNJAK s više od 15 godina iskustva u ortopediji i funkcionalnoj estetici, na čelu sa svojim osnivačem dr. Milanom Miloševićem, odlučila je pokrenuti nove ekskluzivne projekte sa stručnim suradnicima. SPORTSKO DIJAGNOSTIČKI CENTAR i MEDICINSKO ESTETSKI CENTAR AGELESS novost su na adresi Poliklinike RIBNJAK. Ulica grada Mainza 17 odredište je svih onih koji trebaju i(li) žele zdravo, funkcionalno i lijepo tijelo. Posljednjih 5 godina dr. Milan Milošević od strane pacijenata proglašen je “naj doktorom”, a uz svoj tim ostvario je brojne zdravstvene boljitke za pacijente koji su zapaženi i izvan Hrvatske.

Izbor za najbolje liječnike proveden je u organizaciji najpoznatijeg portala za ocjenu liječnika u RH, portala najdoktor.com.

Kako iz Poliklinike Ribnjak ističu, ono što ih osobito ispunjava ponosom je činjenica da se ovaj izbor provodi na temelju glasova samih pacijenata.

U želji da pacijentima pruže još cjelovitije usluge tretmana i zahvata, okupljen je tim stručnjaka koji pacijentima mogu pružiti najbolje rezultate uz najsuvremenije metode i opremu. Ortopedski dio u kojem je RIBNJAK i do sad prednjačio u Hrvatskoj izvodeći prvi u Europi i svijetu određene zahvate nastavlja i dalje s pacijentima i za pacijente ostvarivati zdravo i funkcionalno tijelo.

Kao nadogradnja cijelom tom sustavu, u ideji međusobnog nadopunjavanja priključuje im se cijeli niz stručnjaka u SPORTSKO DIJAGNOSTIČKOM CENTRU. Osim sportaša korist će imati svaki pojedinac neovisno o poslu i onome čime se bavi jer dijagnostika tijela, mišića, kostiju i zglobova pri je korak za prevenciju i detekciju određenog fizičkog problema. Tim stručnjaka brine kako bi svaki pojedinac mogao u svojoj svakodnevnici ostvarivati što bolje rezultate.

Estetski tretmani su sve traženiji ali se ponekad zaboravlja da estetika koliko god bila individualna, njezina funkcionalnost je općenita. Upravo AGELESS tim stručnjaka želi brojnim ženama i muškarcima pružiti sasvi