Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Pomaknite granice ove jeseni

Falkensteiner resort Punta Skala jedinstvena je oaza mira, kao stvorena za sve one koji traže životni balans, povratak prirodi i aktivni život uz dozu hedonizma.

Živjeti punim plućima, aktivno, sretno i zdravo – životna je odluka bez presedana. Statistike kažu da je aktivni turizam najbrže rastući segment turizma s rastom od čak 69 posto godišnje; baš kao što je i pobornika zdravog života sve više. U Punta Skali to je dobro poznata činjenica. Sportski i ekološki Falkensteiner resort Punta Skala jedinstvena je oaza mira, kao stvorena za sve one koji traže životni balans, povratak prirodi i aktivni život uz dozu hedonizma.

Povratak u formu

Ako ste sportski početnik kojem treba upgrade i profesionalna podrška – ovaj paket je prava stvar za vas. Uključuje i BIA analizuprocjenu sastava tijela uz stručno tumačenje i savjete za treninge i prehranu te redoviti pregled/provjeru stanja – standardizirane testove mobilnosti, mišićnih funkcija, snage i izdržljivosti. Uz ovakav pristup dobit ćete najbolje moguće treninge i vodič za kvalitetnu prehranu.

Pomaknite granice!

Za naprednije ljubitelje sportskih aktivnosti također su formirani atraktivni paketi koji, uz analizu tijela i fizičke sposobnosti, uključuju srednje ili intenzivne treninge, vježbe istezanja, planove prehrane, nutritivne savjete i preporuke za oporavak.

Ljubitelji aktivnog života uživat će u Punta Skali i na vanjskom sportskom centru sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena, dva terena za odbojku na pijesku i profesionalnom Health and Fitness Clubu koji se prostire na 800 m2 i nalazi se u novootvorenom Fortis Clubu u sklopu resorta.

Hotel & Spa Iadera

Otkrijte zadarski kraj na kotačima

Ovo je nešto uistinu posebno! Tijekom boravka u Punta Skali otkrijte Zadar, njegov predivni stari grad, Morske orgulje i Pozdravu Suncu, slikovitu obalu, prekrasne plaže s bistrim plavim morem, poglede koji oduzimaju dah, mističnu sfingu i svjetionik koji gleda na stari grad, šarmantni gradić Nin… I sve to na kotačima! ꞌATV Quadꞌ off road vožnja ili vožnja gradskim biciklima novi je hit u otkrivanju destinacije.

A za one koji još uvijek preferiraju klasičan tip odmora, odlična vijest – Falkensteiner nudi jesenski bonus i poklanja -20% na tjedna noćenja u svim svojim smještajima.

Ne propustite

Putovanja

Netko je mudar davno rekao Kad pogledam more, čini mi se da njegovi valovi nose moju tugu – pa svi kojima je potreban odmor...

Fashion report

Falkensteiner Resort Punta Skala, odnosno bajkoviti okoliš hotela Iadera, poslužio je kao savršena kulisa za novu kampanju brenda DeLight.

Putovanja

Falkensteiner resort Punta Skala skriveno je mjesto koji će vam ponuditi vrhunsku uslugu, sigurnost i netaknutu prirodu.

Beauty report

Ayasofya - najluksuznije tursko kupatilo staro gotovo pet stoljeća

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.