Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Pomozi i ti! Lush je pokrenuo Bush Animal Fund

Lush je lansirao limitirano izdanje All The Wild Things sapuna (50 kn) u trgovinama i web shopu.

Lush je lansirao limitirano izdanje All The Wild Things sapuna (50 kn) u trgovinama i web shopu. Sva dobit od sapuna formirat će Bush Animal Fund, putem kojeg male neprofitne organizacije za podršku dobrobiti divljih životinja i obnavljanju staništa mogu podnijeti zahtjev za bespovratna sredstva.

„Svijet sa strahopoštovanjem gleda na neopisiv posao koji rade impresivne službe za hitne slučajeve, bez kojih bi bilo mnogo više ljudskih i životinjskih žrtava razornih požara, koji opustošuju našu zemlju od rujna 2019. Priznajemo da je put prema oporavku dug i težak. The Bush Animal Fund globalna je inicijativa putem koje Lush želi prikupiti prijeko potrebna sredstva za lokalne organizacije kojima očajnički treba podrška zajednice“ , izjavila je Peta Granger, direktorica Lush Australije i Novog Zelanda

„Kroz poslovanje čuli smo glas naših kupaca i osoblja koji bi željeli pomoći na neki način. Možemo samo zamisliti užas s kojim se svakodnevno suočavaju oni koji tragaju za preživjelima životinja među procijenjenih milijardu stvorenja do sada ubijenih u požarima. Kao priznanje neodoljivog zadatka s kojim se suočava ova neformalna “hitna služba za životinje”, lansiramo limitirani sapun, All The Wild Things, s tim da će prihodi pomoći skupinama za spašavanje životinja koje pružaju prvu pomoć, rehabilitaciju i obnavljanje staništa” , izjavila je Hilary Jones, etička direktorica.

All The Wild Things limitirani je sapun u kalupu koale s esencijom jednog od najprodavanijeg Lush sapuna Outback Mate s uljem eukaliptusa i limunske trave.

The Bush Animal Fund omogućit će kvalificiranim, malim, neprofitnim organizacijama koje rade na spašavanju životinja ili obnavljanju zemljišta da se prijave za bespovratna sredstva koja će koristiti tijekom hitnih slučajeva, kao i za dugoročne projekte fokusirane na rehabilitaciju životinja i obnavljanje staništa.

All The Wild Things sapun je dostupan od 28. siječnja 2020 u Lush trgovinama i putem web shopa.

Više

Beauty report

Posljednjih 15 godina, Charity Pot prodavan je u 42 država i sakupio je više od 65 milijuna funti uz više od 13,700 donacija.

Trendovi

Bombe za kupanje pretvaraju skromnu kadu u portal u drugi svijet: možebitno svijet opuštanja, inspiracije… ili čak zavođenja.

Zanimljivosti

LUSH je ove godine pripremio sve što bi vam moglo zatrebati u kupaonicama ove Noći vještica.

Beauty report

Lush pjenušave kupke nadilaze tekuće kupke, te dolaze u mnogo različitih boja i oblika kako bi stvorili jedinstveno iskustvo bez nepotrebne ambalaže.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.