Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Ponovno probudite strasti uz novi Avonov parfem „Attraction Awaken“

Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Početak nove veze često je opojan. Partneri stalno razmišljaju jedno o drugom i žude za bliskošću i intimnošću, projektirajući idealiziranu sliku — fantaziju u kojoj partner nema ni mane ni nedostatke. Par se jednostavno ne može zasititi jedno drugog.

Intenzitet te prve strasti nakon nekoliko mjeseci polako se smanjuje i evoluira do stabilnog i pouzdanog partnerskog odnosa. Razvijaju se intimnost i povjerenje, uspostavlja se posvećenost. Ali strast moramo njegovati jer je ona ključna komponenta duge kvalitetne veze i braka. I zato, fokusirajte se jedno na drugo, provodite više vremena zajedno, dijelite iskustva i ciljeve, rastite zajedno…to su uobičajeni savjeti. A jedan od najljepših je – iznenadite i razveselite jedno drugo s vremena na vrijeme. To će unijeti dašak svježine u vaš odnos i uživat ćete oboje.

Pravo iznenađenje može biti odlazak na večeru, lijepo putovanje ili poklon. A što bolje može uzburkati strasti od novog opojnog mirisa koji budi privlačnost! Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Ove mirise kreirali su svjetski poznati parfumeri uz pomoć AI umjetne inteligencije kako bi dobili miris koji će probuditi sva čula i strast u vama! U dubinama ovog eliksira mogu se naslutiti note kože koje daju osjećaj kao da su čista strast i adrenalin uvučeni u svaku kap. Miris ambera izaziva osjećaj izvanvremenske senzualnosti dok su note drveta natopljenog rumom dodale opojnu dubinu.

Svakim nanošenjem, ovaj miris obavija zavodljivim zagrljajem, poput svilenog ogrtača koji klizi preko gole kože. To je miris koji obećava ukradene poljupce, sastanke obasjane mjesečinom i šapatima priznanjima. Uz pomoć „Attraction Awaken“ i ti i tvoj partner možete zajedno ponovno zapaliti plamen strasti i oživjeti ljubav koja vas je spojila.

Novi “Attraction Awaken” miris za nju i njega dostupni su u Avonovom katalogu po cijeni od 22,50 € (169,53 kn), kao i na www.avon.hr.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 1. prosinac točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke ostavljaju u inbox na našem Facebooku (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona radi dostave). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Alenka Hrastić 

Više

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Darivanje

Hairstyle News festival, uz frizerska događanja u Parizu, Londonu, Bologni i Düsseldorfu, ističe se kao jedno od najdugovječnijih i najznačajnijih događanja u frizerskoj industriji...

Savjeti stručnjaka

Ovaj inovativni timski pristup ne samo da postavlja nove standarde u liječenju pacijenata u Hrvatskoj, već teži postati centar izvrsnosti za čitavu regiju.

Zanimljivosti

Punih 25 godina BEAUTY&HAIR EXPO ZAGREB okuplja regionalne predvodnike i sve zaljubljenike u beauty industriju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.