Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Pool party za najbolji ulazak u novu godinu

Doček Nove godine na lijepom, toplom mjestu u kupaćim kostimima uz dobru zabavu, vodene radosti i ples više nije rezerviran samo za posjetitelje dalekih, egzotičnih lokacija. Za to su se pobrinule Terme Tuhelj.

Doček Nove godine na lijepom, toplom mjestu u kupaćim kostimima uz dobru zabavu, vodene radosti i ples više nije rezerviran samo za posjetitelje dalekih, egzotičnih lokacija. Za to su se pobrinule Terme Tuhelj. Dobrodošli na novogodišnji pool party na Vodenom planetu!

Bikini Silvestrovo

Vodena oaza povezana unutarnjim i vanjskim bazenima posebno je mjesto gdje smijeh i zabava imaju glavnu riječ. Tu su mnogobrojne atrakcije i zone za opuštanje, a šum valova, gejzira i slapova stvara poseban ritam koji će vas pokrenuti.

Posjetitelje jedinstvenog novogodišnjeg partyja očekuje lud i nezaboravan provod! Pripremite bikinije i kupaće kostime jer za vas su pripremili nešto zaista posebno.

Od pića dobrodošlice i pjenušca u ponoć, preko all inclusive ponude pića i hrane na buffet stolu cijelu noć, sve do plesa i zabave uz Disco DJ-a – tu su svi elementi za odličnu zabavu!

Vama poklanjamo ulaznice za cjelodnevno kupanje (4 osobe).

Više o ponudi pogledajte OVDJE.


Od 27. 11. do 25.12. svaki dan nagrađujemo!

Ovoga puta darujemo vama drage osobe! Iznenadi dragu prijateljicu! Razveseli mamu, tetu ili baku! Darujte drage osobe koje će svoj poklon moći preuzeti putem paketomata Hrvatske pošte.

Pravila su jednostavna:

  • Kliknite na sandučić kako biste otvorili pripadajući članak
  • Na dnu članka, u komentare ostavite svoj vlastiti komentar s hashtagom #najljepšebožićnodarivanje
  • Zapratite nas putem društvenih mreža Facebook, Instagram i YouTube
  • Zapratite i naše partnere
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte. Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, saznajte više.

Prijave primamo do trećeg dana od objave, do točno u podne.

Dobitnike biramo nasumičnim odabirom. Molimo sve dobitnike da nam podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona drage osobe) dostavljaju u inbox na našem Facebook profilu. Nagradu će osobno preuzeti putem paketomata Hrvatske pošte. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu članka te dodani kao komentar na Facebook objavi. Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu našeg portala.

Dobitnica Antonia Furjan

Više

Život u dvoje

Žrtvuje se za vas i ne želi vas promijeniti – on je onaj Pravi.

Zanimljivosti

Na svečanoj dodjeli ESPA inovativnih nagrada Glamping Village Terma Tuhelj proglašen je najboljim u kategoriji Inovativna Spa destinacija.

Dobar posao

Znamo da djeca, ali i odrasli postaju poput osoba s kojima se druže. Pa i kaže se 's kim si, takav si'.

Zanimljivosti

U zagorskim Termama Tuhelj zadovoljstvo zaposlenika ne prestaje biti prioritet. Uz tradicionalne nagrade i stimulacije, odlučili su ljetne dane zaposlenicima učiniti što sigurnijim i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.