Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Portanova Fashion Incubator ovaj vikend u Osijeku

Portanova Fashion Incubator donosi čak dva dana proširenog programa s ukupno 13 modnih revija i odličan party, a održat će se ovaj vikend u petak 13. i subotu 14. studenog u Osijeku.

U 15. sezoni LIGHT, Portanova Fashion Incubator donosi čak dva dana proširenog programa s ukupno 13 modnih revija i odličan party, a održat će se ovaj vikend u petak 13. i subotu 14. studenog u Osijeku.

U petak 13. studenog u trgovačkom centru Portanova prva je revijalna večer nazvana EDITOR’S CHOICE. Koncept programa je na osječkoj pisti prikazati afirmirane i uspješne domaće dizajnere prema izboru gostujućeg urednika. U prvom izdanju EDITOR’S CHOICE-a pozvani modni urednik je Teo Perić, iskusni dizajner i stalni član žirija Portanova Fashion Incubatora. Prema izboru gosta urednika, pogledat ćemo kolekcije brendova SOEL by Sonja Lamut, Ana Maria Ricov, kuća Moda Stolnik i NEBO.

U subotu 14. studenog u 12 sati Lidija Pihler YUNIKU, koordinatorica dizajnera i modela na PFI-u i članica stručnog žirija, svojom prvom samostalnom revijom obilježit će čak 10 uspješnih godina dizajnerske karijere koju je započela pobjedom na Fashion Incubatoru. Revija kolekcije BIZZARE održat će se u vizualno impresivnom atriju Arheološkog muzeja Osijek.

Centralno događanje 15. Portanova Fashion Incubatora, FINALE sezone održat će se u subotu 14. studenog u 20:30 sati u trgovačkom centru Portanova. Odabrani finalisti sezone LIGHT prema odluci stručnog žirija su Gabrijela Krešić, Kruno Jendrijev, Maria Krnić, Mirjana Klepić i Nino Sablić. Nakon premijernih kolekcija, dok stručni žiri bude donosio odluku o pobjedniku sezone, vidjet ćemo posljednje kolekcije prošlogodišnjih najboljih Jelene Holec, Anthony Avangarda i KLISAB.

Nakon proglašenja pobjednika i najboljeg novog dizajnera 2015. godine, održat će se završni party Portnova Fashion Incubatora. Radi se o zabavi organiziranoj u galeriji Kazamat, događanju s konceptualno uređenim prostorom i elektronskom glazbom.

Pročitajte još

Moj dom

Kuglice, lampice, anđeli, zvjezdice i sve to u trendi bojama. Božić je gotovo nezamisliv bez okićenog bora.

Fashion report

Kolekcija kojom se Stefan Ristić predstavio u finalu regionalno najutjecajnijeg natjecanja za mlade modne dizajnere, 17. Portanova Fashion Incubatora i za koju je upravo...

Predstavljamo

U sklopu ovog događanja svi postojeći Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you Osijek teretani u periodu od 02.10. do...

Događanja

Najstarije, sezonama najutjecajnije i danas jedino natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere - osječki Portanova Fashion Incubator - u utorak 5. rujna zaključit...

Advertisement