Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Posjetili smo novi nail i make up salon u kojeg ćete i vi poželjeti doći

Na adresi Ozaljska 88, na zagrebačkoj Trešnjevci, točnije dvije minute laganog hoda od tramvajske stanice Nehajska, otvorio se malo drugačiji nail i make up salon pod nazivom Studio Marijanis.

Na adresi Ozaljska 88, na zagrebačkoj Trešnjevci, točnije dvije minute laganog hoda od tramvajske stanice Nehajska, otvorio se malo drugačiji nail i make up salon pod nazivom Studio Marijanis. Znamo kako vas najviše zanima koje usluge ovaj salon nudi, ali dopustite nam prvo da vam ispričamo koliko nas je oduševio dizajn, ali i vlasnica Marijana Mijošević.

Na samom ulasku u salon definitivno će vam svu pažnju zaokupiti interijer, baš kao i našu, a potom ćete vidjeti Marijanin osmijeh dobrodošlice i čuti veseli ton u glasu dok vas srdačno dočekuje. Uz ugodan razgovor uz kavu, otkrila nam je sve detalje nastanka njezinog malog carstva. Salon Marijanis je dizajnirala i uredila sama vlasnica, Đakovčanka sa zagrebačkom adresom. Možemo potvrditi kako je prostor doista nešto drugačiji, nešto što do sada nismo vidjeli, ali i njezin pristup klijentima je svakako nešto zbog čega ćete se vraćati.

Već dugo želim otvoriti svoj salon u Zagrebu jer sam ga prije imala u Đakovu, ali ova pandemija malo me je usporila. Sretna sam što se ipak sve uspjelo realizirati, a još sam zadovoljnija što klijentima mogu ponuditi nešto drugačije“, priča nam Marijana te nadodaje: „Znala sam kako će točno izgledati salon, sve u detalje te sam uz pomoć prijatelja to i realizirala. Nećete često doći u salon u kojem su zidovi obojeni u crno. A što se tiče mog odnosa prema klijentima – sve sam po potrebi. Ponekad samo nail artistica i šminkerica, a ponekad i psiholog“, kroz smijeh na govori te ističe kako je željela stvoriti prostor u kojem će se žene (i svi oni koji se tako osjećaju) sigurno i ugodno.

Otkriva nam kako je svoju osobnost htjela prenijeti i kroz dizajn salona čije je uređenje trajalo tri mjeseca jer želi da je klijenti upoznaju, a ne samo dolaze „kao na traci“. Neke stvari je dala izrađivati po mjeri i svojoj ideji, poput fotografija na zidu za koje je sama izradila okvire baš kao i kamin, a neke je već posjedovala te su se savršeno uklopile u ovaj neobično uređeni salon, u eklektičnom stilu.

Ono po čemu je Studio Marijanis također poseban jest osmišljavanje tematskih dizajna odnosno ručno iscrtavanje ne samo Marijaninih ideja na vaše nokte nego i vaših ideja – pa i onih najluđih. Vjerujemo kako ćete napokon ostvariti art na noktima kakav ste uvijek željeli, ali ne zaboravite da se za termin morate naručiti, preko Instagram ili Facebook profila.

Naime, Marijana iza sebe ima 14-godišnje iskustvo, koristi isključivo kvalitetan materijal, ima individualan pristup prema svakom klijentu, što ste mogli već i shvatiti, a ono što mi možemo također potvrditi, nudi jako ugodno društvo te je vrlo opuštena tako da na kraju vašeg termina jednostavno želite ostati i popiti još jednu kavu s njom.

U ponudi salona Marijanis možete pronaći geliranje i ugradnju noktiju, nail art, design i oslikavanje noktiju. Osim toga, ugradnju ekstenzija trepavica, šminkanje te edukacije za one koji žele proširiti svoje znanje. U salon koji je istovremeno glamurozan, neobičan, goth, eklektičan zaista možete ostati cijelo popodne dok ne isprobate svaki tretman i osjećati se kao doma.

 

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.