Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Posjetite Kloto i njihov Pop Up Market

„Usuđujemo se reći da tako i mi “tkamo”  vaše živote svojom maštovitošću i kreativnosti i hvala što ste nam dopustili da uljepšamo i vaše živote“, kaže nam Kloto tim.

Priča o Kloto dolazi iz grčke mitologije: Bile su 3 sestre, božice sudbine koje su odlučivale o sudbini i životu svakog smrtnika. Bile su prikazane kao 3 razdoblja života svake žene, od djetinjstva, preko zrelog razdoblja do  starosti. Srednja sestra, prikazana kao zrela žena, je određivala duljinu niti života, najstarija sestra, prikazana kao starica je rezala tu nit života, a najmlađa, djevojčica imenom Kloto je tkala tu nit života.

„Usuđujemo se reći da tako i mi “tkamo”  vaše živote svojom maštovitošću i kreativnosti i hvala što ste nam dopustili da uljepšamo i vaše živote“, kaže nam Kloto tim.

https://www.instagram.com/p/B8BOjXJppLL/?utm_source=ig_web_copy_link

Nastali su 2012. i imaju svoju malu galeriju u dvorištu Masarykove 14. Tu se nađu savršeni pokloni za rođendane, godišnjice, položene ispite, popravljanje dana… Nude velik izbor nakita, uporabnih predmeta, torbi, odjeće, oslikanih šalica i tanjura, a sve rukom napravljeno i većinom unikatno.

 

„Ako nemamo, napravit ćemo, samo nas pitajte!“

 

Kreativnost im je poput zraka koji udišemo – nužna, ali i čarobna jer pomaže da letimo. „Uz vašu podršku, možemo letjeti sve više i za to smo zahvalni!“

Kloto tim organizira i Pop Up Market u dvorištu, sajam domaćih dizajnera, jednom mjesečno – i to subotom. Ako sve dobro prođe, sljedeći, 6. po redu, je 18.07.2020. Vidimo se!

Pronađite ih i na:

Facebook Kloto

www.udrugakloto.hr

Instagram kloto19

Više

Zanimljivosti

Koliko puta smo u životu sreću i utjehu pronalazili u stihovima najdražih nam autora?

Dobar posao

Za one koji  žele pokrenuti vlastiti posao kao virtualni asistent, ali ne znaju od kuda ni kako krenuti, kreirala je online program POSTANI VIRTUALNI...

Dobar posao

Bioekonomija je danas sveprisutan koncept i javlja se, ne samo kao ideja vodilja nove politike Europske unije, već obećava i tehnološke i društvene promjene.

Dobar posao

Koliko god je uživala u grafičkom dizajnu, nešto joj je nedostajalo, kako nam sama kaže. 2015. godine odlučila je promijeniti svoj poslovni svijet i dio je naše...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.