Posjetite Kloto i njihov Pop Up Market

Priča o Kloto dolazi iz grčke mitologije: Bile su 3 sestre, božice sudbine koje su odlučivale o sudbini i životu svakog smrtnika. Bile su prikazane kao 3 razdoblja života svake žene, od djetinjstva, preko zrelog razdoblja do  starosti. Srednja sestra, prikazana kao zrela žena, je određivala duljinu niti života, najstarija sestra, prikazana kao starica je rezala tu nit života, a najmlađa, djevojčica imenom Kloto je tkala tu nit života.

„Usuđujemo se reći da tako i mi “tkamo”  vaše živote svojom maštovitošću i kreativnosti i hvala što ste nam dopustili da uljepšamo i vaše živote“, kaže nam Kloto tim.

Nastali su 2012. i imaju svoju malu galeriju u dvorištu Masarykove 14. Tu se nađu savršeni pokloni za rođendane, godišnjice, položene ispite, popravljanje dana… Nude velik izbor nakita, uporabnih predmeta, torbi, odjeće, oslikanih šalica i tanjura, a sve rukom napravljeno i većinom unikatno.

 

„Ako nemamo, napravit ćemo, samo nas pitajte!“

 

Kreativnost im je poput zraka koji udišemo – nužna, ali i čarobna jer pomaže da letimo. „Uz vašu podršku, možemo letjeti sve više i za to smo zahvalni!“

Kloto tim organizira i Pop Up Market u dvorištu, sajam domaćih dizajnera, jednom mjesečno – i to subotom. Ako sve dobro prođe, sljedeći, 6. po redu, je 18.07.2020. Vidimo se!

Pronađite ih i na:

Facebook Kloto

www.udrugakloto.hr

Instagram kloto19