Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

‘Poslije svega: Zauvijek sretni’ – globalna senzacija na filmskom platnu u sklopu CineLady projekcije u CineStar kinima

Uz CineLady, večer postaje nezaboravna, a svaka posjetiteljica odlazi kući s osmijehom!

Pred sam kraj kolovoza, točnije u srijedu, 24.08., odabrana CineStar kina postaju prava ženska oaza i idealna prilika za dobro druženje s prijateljicama. Prije projekcije filma, gošće očekuje piće dobrodošlice i pokloni iznenađenja, a nakon toga uživanje u pretpremijeri filma ‘Poslije svega: Zauvijek sretni’, poznatijeg i kao ‘After Ever Happy’, u distribuciji Blitza.

Poslije svega Zauvijek sretni

Film je snimljen prema bestseleru spisateljice Anne Todd, koji je proglašen globalnom senzacijom, a donosi nam priču o ljubavi i strasti dvoje mladih, koja ne poznaje granice. Protagonisti ove ljubavne priče su Tessa i Hardin, a od trenutka kada su se njihovi putevi ukrstili, život im postaje vrtlog strasti, ljubavi i dramatičnih preokreta. Mladi i tvrdoglavi bore se za ljubav, odbijajući poslušati čak i najdobronamjernije savjete, uvjereni da njihova ljubav ne priznaje nikakve granice. Međutim, uskoro dolazi do razilaženja, a kada se ponovno susretnu, Tessa više nije slatka, jednostavna i dobra djevojka kakva je bila kad je upoznala Hardina. Ostaje samo pitanje jesu li i dalje stvoreni jedno za drugo. Ljubavnu dramu režirao je Castille Landon, a u glavne uloge igraju Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin i Kiana Madeira.

Poslije svega Zauvijek sretni

Pretpremijerna CineLady filma ‘Poslije svega: Zauvijek sretni’ će se održati  u srijedu, 24.08., u CineStar kinima u Zagrebu (Branimir Mingle Mall), Splitu (Mall of Split), Rijeci i Osijeku. Na CineLady projekciji očekuje vas Schweppes piće dobrodošlice, pokloni partnera Meggle te, za najsretnije, i pokloni partnera Fraktura.

Za nezaboravnu večer kinoulaznice nabavite već danas na: bit.ly/CineLadyPoslijeSvegaZauvijekSretni

Uz CineLady, večer postaje nezaboravna, a svaka posjetiteljica odlazi kući s osmijehom!

Više

Celebrity

Šarmantna i nevjerojatno talentirana Kate Winslet 5. listopada proslavit će svoj 47. rođendan.

Zanimljivosti

Dvadeset i prvog rujna obilježavamo 75. rođendan Stephena Kinga, kralja horora i jednog od najprodavanijih pisaca našega doba.

Zanimljivosti

Sinoć se u Kaptol Boutique Cinema održala specijalna projekcija film Pad i panel „Gdje je granica?“ na kojoj su sudjelovali poznati TikTokeri.

Zanimljivosti

Black Adam je Johnsonov veliki projekt koji svaki glumac obično doživi samo jednom u životu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.