Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Postani Instagram bloger Špancirfesta

Sudjeluj u natječaju i provedi kraj ljeta u Varaždinu na Špancirfestu, pokreni svoju kreativnost i daj si oduška – instagramaj do mile volje, odličnih kadrova ti neće ponestati!

Ne odvajaš se od svog pametnog telefona? Fotkaš svaki zgodan kadar na koji naletiš, a Instagram ti je omiljena aplikacija? Uz to, naravno, voliš festivale, gužvu, glazbu, kulturu i tulume, a želja ti je doći na Špancirfest?

Sudjeluj u natječaju i provedi kraj ljeta u Varaždinu na Špancirfestu, pokreni svoju kreativnost i daj si oduška – instagramaj do mile volje, odličnih kadrova ti neće ponestati! Pobjedniku natječaja osiguravamo smještaj i hranu tijekom 10 dana trajanja festivala, ulaznice za sve sadržaje te honorar od 1.500 kuna.

Kako se prijaviti?

Na svom otvorenom Instagram profilu do petka, 14. kolovoza, postavi tri fotografije s hashtagom #PokreniSvojuKreativnost i #Spancirfest.

Svaka fotografija mora obuhvatiti jednu od tri zadane teme: 1. sreća, 2. ulica, 3. frend, te uz svaku fotografiju morate navesti koju temu ona ilustrira.

Na Facebook stranici Špancirfesta bit će postavljena aplikacija koja će automatski preuzeti te Instagram fotografije i staviti ih u jedinstvenu galeriju.

Na svom Facebook profilu podijeli vlastite fotke iz aplikacije i ponukaj prijatelje da glasaju za tebe unutar aplikacije. Prilikom odabira pobjednika, uzet ćemo u obzir broj skupljenih glasova javnosti, ali će presudnu ulogu u odabiru pobjednika imati stručni žiri koji će fotografije ocjenjivati prvenstveno temeljem kvalitete i kreativnosti.

Natječaj traje do 18. kolovoza.

Instagram-238x178

Kampiranje na Španciru

Kod Gradskog bazena Varaždin (10 minuta laganog hoda od povijesne jezgre Varaždina u kojoj se odvija Špancirfest) bit će postavljen festivalski kamp s ugostiteljskim i sportskim sadržajima.

Boravak u kampu u neposrednoj blizini središta grada jedan je od zanimljivijih načina kako upoznati i iskusiti prelijepi Varaždin za vrijeme jedinstvenog Špancirfesta. Kamp će moći primiti 250 osoba, a za goste koji ne posjeduju vlastite šatore bit će osigurano pedeset besplatnih šatorskih jedinica za dvije osobe. Ostali mogu, naravno, ponijeti vlastite šatore. Kamp neće biti samo mjesto odsjedanja ljubitelja Špancirfesta već će za njegove korisnike biti osigurana ugostiteljska ponuda te jednodnevni izleti u okolicu Varaždina.

Festivalski kamp počet će s radom u petak, 20. kolovoza u 12 sati, a posljednji gosti trebat će ga napustiti u ponedjeljak, 31. kolovoza, u 10 sati.

Ulaznice za kamp i paketi mogu se kupiti na OVOM LINKU.

Više

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Zanimljivosti

Pokušali smo sastaviti popis najboljih video igara sa sportskom tematikom koje su, svaka u svoje vrijeme, natjerale stotine milijuna ljudi diljem svijeta da satima...

Suncokreti na oblacima

Osam godina pišem, piskaram, bacam svoje misli i istovremeno ih pretačem u redove, jedan ispod drugog.

Putovanja

Od 17. do 26. kolovoza u Varaždinu će se održati 20. Špancirfest.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.