Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Postojan make-up baš za ljeto!

Izdržati cijeli dan s postojanim, besprijekornim make upom čini se kao nemoguća misija…

Ovo je puder za kojeg kažu da je namijenjen svakom tipu kože. Na licu može besprijekorno izgledati i do 24 sata, a dolazi u 20 nijansi.  Avon True Power Stay 24 Hour Longwear Foundation jedan od od hit pudera iz Avonove ponude i prodaje se svake dvije minute. Super je stvar što je trenutno na sniženjupa mu je cijena 79,90.

Olovka koja dolazi u čak 24 nijanse te košta 27,90 kuna, Glimmerstick ističe oči na klasičan način i lako se koristi. Unaprijeđena formula s vitaminom E i uljem sjemenki šipka omogućava lako nanošenje bez tragova i razmazivanja. Klasična, kremasta olovka obogaćena vitaminima pruža preciznu definiciju oka. Olovka ne zahtijeva oštrenje, već radi po principu twist&go – ima vrh na izvlačenje koji omogućava lako iscrtavanje linija.


Darujemo jednu čitateljicu olovkom i puderom.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 8. srpnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Dubravka Bubenik

Više

Beauty report

Ako želiš da te miris podsjećana bezbrižne i radosne dane ljeta, tu je Célèbre EdT kojapredstavlja sočnu kombinaciju dinje, crvenog bobičastog voća i nježnog...

Trendovi

Attraction Game For Her započinje pjenušavom svježom voćnosti pri vrhu koju stavlja u kontrast s cvjetnom sofisticiranošću baze.

Beauty report

Glimmerstick olovke za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, s više pigmenata i bez razmazivanja.

Beauty report

Eve Prive, zahvaljujući zavodljivom mirisu ekskluzivnog akorda bijelog mošusa stvara specifičan, personalizirani miris i kreira tvoj, jedinstveni potpis, poput otiska prsta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.