Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Postojan make-up baš za ljeto!

Izdržati cijeli dan s postojanim, besprijekornim make upom čini se kao nemoguća misija…

Ovo je puder za kojeg kažu da je namijenjen svakom tipu kože. Na licu može besprijekorno izgledati i do 24 sata, a dolazi u 20 nijansi.  Avon True Power Stay 24 Hour Longwear Foundation jedan od od hit pudera iz Avonove ponude i prodaje se svake dvije minute. Super je stvar što je trenutno na sniženjupa mu je cijena 79,90.

Olovka koja dolazi u čak 24 nijanse te košta 27,90 kuna, Glimmerstick ističe oči na klasičan način i lako se koristi. Unaprijeđena formula s vitaminom E i uljem sjemenki šipka omogućava lako nanošenje bez tragova i razmazivanja. Klasična, kremasta olovka obogaćena vitaminima pruža preciznu definiciju oka. Olovka ne zahtijeva oštrenje, već radi po principu twist&go – ima vrh na izvlačenje koji omogućava lako iscrtavanje linija.


Darujemo jednu čitateljicu olovkom i puderom.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 8. srpnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Dubravka Bubenik

Više

Savjeti i preporuke

U ladici ili na polici čuvate bočicu svog omiljenog parfema kojeg niste dugo koristili?

Trendovi

Znajući da je osjetljiva koža sve češći izazov za žene širom svijeta, kompanija Avon obogatila je svoju čuvenu Anew liniju s novom Anew Sensitive+...

Trendovi

Wonder Me Powder-No-Powder stavlja na test "suhu kožu", koja je obično neprikladna za ovu kategoriju proizvoda, no ovaj kompaktni puder potvrđen je kao idealan...

Beauty report

Agar ulje ili oud, najskuplje i najpopularnije ulje u industriji parfema, koje opisuju kao "rajski miris" ili "svetu aromu".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.