Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kućni ljubimci

Postoje li idealni psi za djecu i obitelj?

Razmišljate o psu koji će se dobro slagati s vašom djecom? Za vas donosimo koji su to idealni psi za djecu i obitelj…

Ako ste roditelj, sigurno razmišljate o nabavljanju kućnog ljubimca koji će zabaviti vaše dijete. Od svih životinja, psi su zasigurno najbolji izbor, a posjedovanje psa vašu će djecu naučiti odgovornosti. No, koji su najbolji, gotovo idealni psi za djecu?

Naime, psi nisu samo kućni ljubimci, oni su bez dileme važni članovi naše obitelji. No, prije nabave psa dobro je razmisliti o tome kako se određena pasmina slaže s ukućanima, naročito s manjom djecom, piše Život i stil.

Bigl

Ovaj dragi, idealan pas je za obitelji s malom djecom. Razigran je i pun energije te vam s njim nikad neće biti dosadno. Izrazito je mirne naravi što znači da neće povrijediti dijete. Uvijek je spreman na zabavu i igru, a većinu vremena obožava provoditi u prirodi.

beagle-puppy-2681_640

Labrador

Labrador je vrlo inteligentan i druželjubiv pas, savršen za obitelji s malom djecom. Stoga ne čudi što je jedna od najpopularnijih pasmina na svijetu. Osim što su dobri prijatelji, labrador je također odličan čuvar i lovac. Aktivan je što znači da mu je potrebna redovita šetnja i boravak na svježem zraku. Zaključak, labradori su idealni psi!

pexels-photo-102508

Newfoundland

Ovaj ljubazni i dragi div pažljivo se ponaša prema djeci, što ga čini idealnim ljubimcem za mladeobitelji. Newfoundland je vrlo tolerantan i strpljiv pa ga često koriste i kod terapija hiperaktivne djece. Zahvaljujući poslušnosti i privrženosti vlasniku, brzo će se uklopiti u obitelj.

newfoundland-609531_960_720

Zlatni retriver

Jedan od najpopularnijih obiteljskih pasa bez sumnje je i zlatni retriver. Ova pasmina karakteristična je po svojoj blagoj i miroljubivoj naravi, koja se odlično uklapa u svaku obitelj. Zlatni retriver voli djecu te je poznat po velikoj ljubavi i strpljenju.

izvor: bljesak.info

Ne propustite

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.