Postoje rečenice koje je najbolje prešutjeti!

Ono o čemu ovisi kvaliteta veze su dvije naoko jednostavne stvari. Prva je spremnost na kompromis, a druga sposobnost normalne komunikacije. Svaka žena najčešće misli kako su muškarci su prilično jednostavna bića za “upravljanje” i samo treba voditi računa da se ne pretjera.

I tu dolazimo do najvećeg problema. Naime, pripadnici jačeg spola jednostavno ne podnose neke od standardnih rečenica kojima ih žene stalno zasipaju. I to nema nikakve veze s ljubavlju već s razlikama u razmišljanju između muškaraca i žena. Nabrojat ćemo ih točno šest.

Moramo razgovarati…

Neprikosnoveno prvo mjesto na listi. Muškarci ne podnose dramatične najave, bolje odmah da se pređe na stvar. Također, kod njih ova rečenica odmah stvara obećaj krivice.

Moja prijateljica misli da je naš seks dosadan…

Da, muškarci sa svojim prijateljima pričaju o seksu, ali ostaju uglavnom na jednom općem nivou, dok opisuju sve do u detalje. Nijedan muškarac ne voli slušati kako netko drugi ocjenjuje njegovu vještinu!

Svi muškarci…

Od ove generalizacije pripadnici, svi polude!

Da me voliš, ti bi…

Slična priča – muškarci su skloniji nešto pokazati djelima i općenito ne znaju odgovoriti na ovu rečenicu…
Radije direktno recite što želite!

Ako su ti takvi prijatelji…

Muškarci ne analiziraju ponašanja svojih prijatelja. Najvažnije im je da imaju zajedničke aktivnosti i korektan odnos. Ovakvu frazu doživljavaju kao prijetnju njihovom prijateljstvu i kao najavu zabrane druženja.

Sto puta sam ti rekla…

Još jedna stvar koju muškarci ne vole je stalno zvocanje i dramatično podsjećanje na probleme.

 

Izvori: Stil.kurir.rs/Objektiv.rs