Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Postoji li bolje vrijeme za boravak na otvorenom od praznika?

U Fjällrävenu održivost je top tema od osnutka i mi znamo da jedan čovjek neće promijeniti svijet.

Postoji li bolje vrijeme za boravak na otvorenom od praznika? Donosimo bezvremenske ideje za darove, savršene za outdoor entuzijaste.

U Fjällrävenu održivost je top tema od osnutka i mi znamo da jedan čovjek neće promijeniti svijet. Ali ono što mijenja svijet iz korijena je to hoće li svatko od nas uopće pokušati. Kakva god ova godina bila i ona je došla kraju, a to znači i malo lijepih vijesti. Svi smo zaslužili malo veselja i uzbuđenja koje donosi otvaranje poklona u društvu najbližih. Zato si nemojmo i oko toga postaviti previsoke zahtjeve samo kako bi mogli odustati; dovoljno je da poklonimo nešto što će preživjeti brojna sljedeća darivanja.

I da – poklone zamatamo u omot koji se može reciklirati. Sasvim dovoljno da nešto lijepo kao što je darivanje ne pretvorimo u nešto ružno kao što je gomilanje otpada. Donosimo vam inspiraciju za darivanje svih postojećih i budućih zaljubljenika u prirodu; jer darovi koji će u našim životima ostati godinama za nas su jedini istinski vrijedni darivanja.

Poklonite ruksak

Školarci, studenti, umirovljenici i svi oni između vole ruksake. A naši ruksaci su nešto posebno. Recimo Kånken, najvoljeniji svjetski ruksak – skromna četvrtasta ikona koja će razveseliti čak i najizbirljivije među nama.

Kånken Essentials, kolekcija modnih dodataka prepoznatljive Kånken estetike savršena je za blagdansko darivanje. Tu su Toiletry Bag kao savršena torbica za kozmetičke potrepštine, Photo Insert za zaljubljenike u fotografiju, Travel Wallet novčanik za svjetske putnike, Pen Case pernica za pisaći pribor školaraca i onih koji se tako osjećaju.

Ako želite novu futrolu za neki od vaših omiljenih gadgeta tu su Kånken Tablet i Laptop Case, a svi koji žele praktičan novčanik za kartice i mobitel tu je Kånken Card Wallet. Sve za svaku vašu pustolovinu, veliku ili malu, važno je da u nju krećemo čista srca.

Za njega i za nju

A ima li što toplije, udobnije i utješnije od mekanog vunenog zimskog pulovera? Fjällräven Övik Knit Sweater pulovere odlikuju baš te poželjne osobine, uz prekrasne karakteristične skandinavske uzorke. U opušteni kućni, ali i vanjski zimski ambijent savršeno se uklapaju i Övik Flannel Shirt košulje jer mekoća i toplina flanela zaista su vjesnik zime.

Naravno, neizostavan dio zime su i zimske kape, a od čitavog niza različitih vunenih modela izdvajamo novitet s kojim nećete pogriješiti, bilo da ga poklanjate sebi ili nekom drugom; 1960 LOGO HAT. Rebrasto tkana vunena kapa robusnog dizajna i preklopljenog ruba ponosno nosi Fjällrävenov logo i godinu osnutka pružit će svu potrebnu toplinu i mekoću na zimskim minusima.

Više

Darivanje

Kod gomilanja i pranja odjeće vrijedi isto pravilo – manje je više

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Fashion report

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.