Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zdravstveni karton

Potražite prirodan izvor energije s brzim djelovanjem na umor i pad koncentracije

Jedinstvena kombinacija ginsenga, vrhunske matične mliječi, acerole i propolisa, svojim brzim djelovanjem na umor i pad koncentracije, predstavlja najbolji mogući prirodan izvor energije. 

Kada nakon dugog zimskog perioda stignu topliji dani, prvo osjetimo olakšanje i novi polet. Međutim, vrlo brzo taj početni polet zamijene umor, manjak koncentracije te povećana potreba za snom. Svi ti simptomi vode smanjenju sposobnosti za izvršavanje uobičajenih dnevnih aktivnosti te postajemo razdražljivi, depresivni, tjeskobni, odnosno iscrpljeni.

Zapravo se radi o sindromu proljetnog umora, odnosno poremećaju koji je uzrokovan smanjenjem imunološke obrambene snage organizma.

Kod takvog stanja, prvenstveno se treba osvrnuti na kvalitetu svoje prehrane, ali često je, zbog povećanih napora organizma, potrebno gotovim proizvodima unositi tvari koje trenutno nedostaju našem organizmu. 

Minimalno razdoblje unutar kojeg treba koristiti takve preparate je oko mjesec dana, no može biti produženo ovisno o potrebi.

Arkoroyal – Energizirajući kompleks za brzo vraćanje energije i jačanje imuniteta

Jedinstvena kombinacija ginsenga, vrhunske matične mliječi, acerole i propolisa, svojim brzim djelovanjem na umor i pad koncentracije, predstavlja najbolji mogući prirodan izvor energije. 

Ginseng se smatra jednim od najboljih biljnih lijekova koji pomaže u smanjenju osjećaja umora, a može potaknuti i pozitivno utjecati na imunološki sustav. Koristi se i za poboljšanje koncentracije, kod povećanih intelektualnih i fizičkih napora pa ga stoga često koriste studenti i sportaši.  

Matična mliječ, blago prirode, rezultat je savršene alkemije između biljnog i životinjskog svijeta. U njoj je, između ostalog, tajna moći opstanka pčela tijekom tisuća godina, ali ista ima i terapijske efekte na ljude svih dobnih skupina. Matična mliječ je prirodan stimulator koji sadrži visoku koncentraciju biološki aktivnih tvari, osobito mnogo pantonske kiseline koja pruža vitalnost organizmu.

Propolis čudesan pčelinji proizvod sadrži više od 300 znanstveno utvrđenih ljekovitih supstanci. Djeluje protiv virusa, gljivica i bakterija te je snažan antioksidans.

Acerola, grm s jestivim plodom koji sadrži čak 20 do 30 puta više vitamina C od naranče, snažan je antioksidans koji se već stoljećima koristi u liječenju raznih bolesti i jačanju imuniteta. 

Savršena kombinacija ovih vrhunskih sastojaka, zbog svog brzog djelovanja na umor i pad koncentracije, preporučuje se poslovnim ljudima, sportašima, mladim majkama i studentima, odnosno svima koji su izloženi pojačanom intelektualnom i fizičkom naporu.

Cijena za 20 ampula x 10 ml: 195,00 kn

Arkopharma proizvodi dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama te na web shopu www.sophia.hr

Pročitajte još

Zdravstveni karton

Zašto se osjećamo umorno i bezvoljno u zimskim mjesecima i kako si pomoći da preživimo zimu i dočekamo prve zrake toplog proljetnog sunca?

Duh i tijelo

Svako eterično ulje ima svoja svojstva, pa stoga i svoj jedinstveni raspon emocija koje može izazvati.

Duh i tijelo

Ljudsko ponašanje je pod utjecajem energije.

Savjeti stručnjaka

Iako se anemija posve jednostavno dijagnosticira pretragom krvi, u većini slučajeva ostaje neprepoznata zato što su simptomi, recimo to tako, “univerzalni”.

Advertisement