Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
seks topi kilograme
seks topi kilograme

Seks

Poze koje tope kilograme

Dokazano je kako seks djeluje kao antidepresiv, smanjuje stres, opušta i pozitivno utječe na izgled kože.

Dokazano je kako seks djeluje kao antidepresiv, smanjuje stres, opušta i pozitivno utječe na izgled kože. Redoviti seksualni odnosi smanjuju rizik od srčanog udara, jačaju mišiće, potiču cirkulaciju, proizvode osjećaj sreće.

I sad vi recite da vas boli glava!

Osim što pruža intimnost i općenito je zabavan, te gotovo uvijek završi sretno za oba sudionika, seks vam može poslužiti i kao odličan trening. U određenim pozama možete vrlo jednostavno spržiti kalorije i aktivirati mišiće na tijelu.

Čarobna svijeća

Lezite na leđa, raširite i podignite noge u vis. Muškarac treba kleknuti i povući vas prema sebi, tako da vaše potkoljenice budu s lijeve i desne strane njegovih ušiju, odnosno na njegovim ramenima.
Tako ćete aktivirati mišiće trbuha i stražnjice, a i orgazam će biti vrlo snažan.

Divlja kaubojka

Ovo je posve klasična poza. Muškarac leži na leđima, a žena treba sjediti na njemu. Može biti okrenuta licem prema partneru ili okrenuta leđima. Položaj je odličan za mišiće trbuha, donjeg dijela leđa, stražnjice i bedara. Pravi trening!

Drugačija misionarka

Osim što pruža izniman užitak i stimulira vašu G točku, ovaj položaj je dobar trening stražnjice. Muškarac i žena zauzmu misionarski položaj, s tim da žena podiže noge i pritiska zdjelicom prema gore.

Više

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Zanimljivosti

S vremena na vrijeme otkrijete seks igračku koja je toliko savršeno u skladu s vama da se pitate zna li što želite i prije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.