Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Poziv za prijavu umjetničkog i kreativnog sadržaja za sudjelovanje na 17. Ogulinskom festivalu bajke

Tema ovogodišnjeg Festivala je „Dobro uvijek pobjeđuje“ baš kao i u nekim od najljepših hrvatskih i svjetskih bajki, slavimo pobjedu dobra, s nadom da će se popraviti epidemiološka situacija i da ćemo u ovoj festivalskoj godini slaviti kraj svjetske pandemije.

Ogulinski festival bajke se održava već 15 godina za redom će se ove godine po drugi puta održati u dva termina, drugi vikend u lipnju i drugi vikend u rujnu. Prvi puta 2020. godine radi pandemije se Ogulinski festival bajke održao u rujnu, a radi jako dobre posjećenosti i reakcije publike, organizatori su odlučili u 2021. održati ga u dva termina, i to onom lipanjskom i rujanskom. Lipanjsko izdanje najavljuje dolazak ljeta i nudi pregršt kulturnog sadržaja taman po završetku školske godine, što čini izvrstan motiv za dolazak u Ogulin brojnim školskim i vrtićkim grupama. Dok rujansko izdanje, na samom početku školske i vrtićke godine, na vratima jeseni, nudi obiteljima savršen obiteljski vikend izlet.

Tema ovogodišnjeg Festivala je „Dobro uvijek pobjeđuje“ baš kao i u nekim od najljepših hrvatskih i svjetskih bajki, slavimo pobjedu dobra, s nadom da će se popraviti epidemiološka situacija i da ćemo u ovoj festivalskoj godini slaviti kraj svjetske pandemije. Ogulinski festival bajke će se ponovno održati kao i prije početka epidemije te da ćemo se moći susresti s dragim ljudima i suradnicima bez straha i maski i zagrliti ih kao nekada. I ovogodišnji Festival ima namjeru donijeti bogat kulturno-umjetnički sadržaj s nekim od ponajboljih hrvatskih kazališnih predstava s vrhunskim izvedbama i glumcima. Niz kreativnih radionica će zabaviti pametne glavice i vrijedne ručice između predstava. A stranih izvođača sa svjetskih pozornica također ne bi trebalo nedostajati.

Svi zainteresirani pozvani su da ispune prijavu sadržaja kojim žele gostovati na Ogulinskom festivalu bajke. Prijaviti možete profesionalni ili amaterski umjetnički program ili kreativnu radionicu putem dostave odgovarajućeg obrasca, isključivo elektroničkom poštom, u za to predviđenom roku. Prijave su otvorene kako za lipanjsko tako i za rujansko izdanje u terminima 10.-12.06. i 09.-11.09.2022.

Rok za prijavu programa: 28.02.2022.

e-mail za prijavu: [email protected]

Nakon isteka roka prijave, organizator će u suradnju s umjetničkim direktorom izvršiti selekciju prijavljenog sadržaja te će o rezultatima odabira obavijestiti sve prijavitelje.

Veselimo se i ovogodišnjem druženju s vama!

Link na javni poziv:

https://www.tz-grada-ogulina.hr/novosti/poziv-za-prijavu-umjetnickog-i-kreativnog-sadrzaja-za-sudjelovanje-na-17-ogulinskom-festivalu-bajke/

Više

Zanimljivosti

Program Royal Opera House kojeg ćete gledati u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u CineStar kinima diljem Hrvatske, predstavit će iznimne balete i...

Putovanja

Hunan, provincija na jugoistoku središnje Kine, sa svojih 210.800 km2 deseta je provincija po veličini u Kini.

Drama Queen

Pale nije sam na svijetu. Vjerojatno nikada ni neće biti.

Drama Queen

Iskreno se nadam da znate odgovor.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.