Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
BestSecret
BestSecret

Fashion report

Pozivnica koju ne smijete propustiti!

BestSecret je savršena prilika za sve one koji žele odjevni komad s potpisom, a za kojeg su mislile da si ga nikada neće moći priuštiti.

Gotovo svakome u 21. stoljeću je jasno da odjeća ima velik utjecaj na prvi dojam, na način na koji nas drugi ljudi doživljavaju i/ili na postizanje naših ciljeva. Bilo da se radi o novom muškarcu, novom poslu ili upoznavanju roditelja na prvom roditeljskom sastanku – činjenica je da se želimo svidjeti!

Krenimo od početka. Znate li što je BestSecret? BestSecret je zatvorena online modna zajednica s preko tri tisuće vrhunskih marki za žene, muškarce i djecu čiji se popusti kreću od 20-80%.

 

Našim čitateljicama darujemo ekskluzivnu pozivnicu!

Iako u svojoj ponudi imaju čak i dijamantni nakit, BestSecret je savršena prilika za sve one koji žele odjevni komad s potpisom, a za kojeg su mislile da si ga nikada neće moći priuštiti. Na njemu možete pronaći tisuće različitih brendova, od sportskih poput Adidasa, pa do Lacostea, Baldessarinija, Diora, Bognera, S’Olivera, Ganta i drugih.

Torbica, nakit, nova haljina… Sve što god poželiš je tu – na dohvat ruke. Jednim klikom!

Klikom na POVEZNICU dobit ćeš kod pomoću kojeg ćeš se registrirati u BestSecret, registracija je laka i jednostavna, u samo nekoliko koraka. Također, možete pozvati i prijateljice da  vam se priključe! One će dobiti ulaz u ekskluzivni klub, a ti bon za aktivne preporuke.

I za sam kraj, iako prvi dojam dojam nije uvijek najtočniji, obično ga je teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

 

Ne propustite

Fashion report

Preko 3000 modnih marki sniženih do 80%, više od 500 novih ponuda svaki dan i besplatan povrat samo su neke od pogodnosti BestSecret trgovine.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.