Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Poznata medijska lica o moći pisane riječi na panelu Ulice snova

Drugi dan Interlibera obilježio je panel u organizaciji kreativne mlade poduzetnice Magdalene Bešker pod nazivom “Moć pisane riječi” .

Drugi dan Interlibera obilježio je panel u organizaciji kreativne mlade poduzetnice Magdalene Bešker pod nazivom “Moć pisane riječi” . Panel je moderirala Ljubica Jurič, – urednica portala She.hr, a sudjelovali su Zora Bjelousov, novinarka, blogerica, urednica portala Femina.hr i odnedavno autorica knjige “Samo svoja”, Alis Pečarić Marić, osnivačica bloga “Čitaj knjigu”, Martina Požgaj, urednica najprodavanijeg ženskog mjesečnika “Ljepota&zdravlje”, Marko Josipović, najmlađi hrvatski gastrobloger, Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje te sama Magdalena Bešker. Panelisti su se složili da pisana riječ itekako ima budućnost te da je samo treba prilagoditi današnjem vremenu i potrebama milenijalaca.

DSC08421

Martina Požgaj i Zora Bjelousov

Zora Bjelousov koja je nedavno sama izdala knjigu prigodnog naziva “Samo svoja” osvrnula se na potrebu za originalnošću i praćenjem svoje vizije, s kojom se u potpunosti slaže i Magdalena koja je svojedobno na hrvatsko tržište prva uvela personalizaciju planera, rokovnika i drugih proizvoda. Prije dvije godine oduševila je domaću javnost i personaliziranim etuijem za putovnice. Kroz godine njezine su proizvode i drugi počeli kopirati pa gotovo identične možete pronaći i na Interliberu.

 

Marko Josipović, Alis Pečarić Marić i Magdalena Bešker

Marko Josipović, Alis Pečarić Marić i Magdalena Bešker

Dario Zurovec i Martina Požgaj

Dario Zurovec i Martina Požgaj

Alis Pečarić Marić i Magdalena Bešker

Alis Pečarić Marić i Magdalena Bešker

Kao znak zahvalnosti za svoje vjerne kupce, Magdalena je pripremila Catrice ruž za usne gratis uz svaki kupljeni ovogodišnji Moj planer.

 

DSC08298

Štand na Interliberu

Osim toga, sve koji posjete Magdalenin štand očekuje i bogata nagradna igra.

Naime, pofotkajte se uz Magdalenin štand, objavite fotografiju na svom Instagram ili FB profilu (opcija public) uz hashtag #biramoriginal osvojite poklon-paket koji uključuje poklon-paket Avon kozmetike, beauty poklon-paket koji je pripremio časopis Ljepota&zdravlje, Rose vino vinarije Kutjevo te personalizirani passport etui Ulice snova. Više doznajte na IG: @mojplaner i FB: Moj Planer by Magdalena Bešker.

Ne propustite

Život u dvoje

Moćna žena zna točno što želi i ulaže sve svoje napore kako bi se profesionalno ostvarila.

Život u dvoje

I znanost je potvrdila važnost zagrljaja.

Dizajn

Ako kojim slučajem to još ne znate, proizvode Ulice snova možete personalizirati izborom boje i gravure.

Duh i tijelo

Naša je redakcija odlučila napraviti poklon vama, ženama, za Dan žena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.