Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Poznate žene otvoreno o svojim godinama na novoj Ženskoj priči!

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u novom izdanju Ženske priče čija će sezona trajati do srpnja 2022 godine.

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na drugoj, klupskoj Ženskoj priči govoriti o temi koja se tiče i žena i muškaraca, KAD SU GODINE SAMO BROJ, a ugostit će prave znalce na temu: pjevačicu Zdenku Kovačiček, glumicu Bojanu Gregorić Vejzović i životnu motivatoricu Bornu Kotromanić.

Bit će tu priče o tajnama i alatima vitalnog izgleda, samonjege, ljubavi prema sebi, samoprihvaćanju, samorealizaciji, ali i o mitovima, predrasudama te izazovima koje nosi svaka životna dekada.

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u četvrtak 02.lipnja 2022 u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na  [email protected].

Više

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će u prvoj emisiji nove, jedanaeste sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu ŽENSKA MUDROST, ugostiti poznate...

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema posljednje ovosezonsko izdanje jedinog hrvatskog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu...

Zanimljivosti

U goste dolaze voditeljica Daniela Trbović, glumica Daria Lorenci Flatz te poduzetnica Snježana Schillinger.

Zanimljivosti

Zašto muškarci u zadnje vrijeme sve češće kuhaju?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.