Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Poznati danski brend osvaja besprijekorno dizajniranim lampama

U novootvorenoj trgovini luksuznog namještaja Möbel Land, mogu se pronaći rasvjetna tijela koja karakterizira suvremeni skandinavski dizajn. Iz bogate ponude poslovnice u Westgate Shopping Cityju posebno se ističe nekoliko modela danskog brenda Umage.

Najslađi dio uređenja interijera zasigurno je odabir finalnih detalja koji unose dušu u dom. Rasvjetna tijela jedan su od onih detalja koji osim estetske imaju i funkcionalnu ulogu. Već neko vrijeme glavni su statement komadi koji daju “točku na i” svakoj prostoriji, naročito kada svojim izgledom asociraju na umjetničku instalaciju. U novootvorenoj trgovini luksuznog namještaja Möbel Land, mogu se pronaći rasvjetna tijela koja karakterizira suvremeni skandinavski dizajn. Iz bogate ponude poslovnice u Westgate Shopping Cityju posebno se ističe nekoliko modela danskog brenda Umage.

Svojim karakterističnim laticama od aluminija, Aluvia je lagana i robusna u isto vrijeme. Dostupna je u šest dizajnerskih boja i dvije veličine. Ovaj model naglašava ljepotu svakog interijera, čineći dom ugodnim, klasičnim i profinjenim. Osim po karakterističnim laticama, Aluvia je posebna po tome što prostoru daje ambijentalno svjetlo bez zagrijavanja i odsjaja, a izgleda jednako dobro ugašena i upaljena.

Model rasvjetnog tijela Eos svoju snagu i očaravajuću ljepotu crpi iz zemljanih tonova nordijskog krajolika i osvaja na prvi pogled. Napravljene od prirodnih perja gusaka, ove jedinstvene svjetiljke daju mekano i toplo svjetlo te dodaju sofisticiran i elegantan stil svakom interijeru. Eos model dostupan je u četiri različite boje – bijeloj, svijetlo smeđoj, svijetlo sivoj i svijetlo ružičastoj, a njegova neutralna i skladna paleta boja u trenutku stvara opuštenu atmosferu unutar četiri zida.

Drvena viseća svjetiljka u najjednostavnijem i najčišćem obliku, model Chimes, u unutrašnjost doma donosi nordijske tonove prirode. Komad čvrstog hrasta, u kombinaciji s toplim LED izvorom svjetla, temelji se na gracioznim linijama koje stvaraju ugodnu atmosferu. Ove svjetiljke mogu se kombinirati u ravnoj ili nepravilnoj liniji, a idealna pozicija je u kutu dnevne sobe ili iznad kuhinjskog pulta.

Futuristički model Asteria, nastao je spojem urbanog dizajna, suvremene tehnologije i majstorske izrade. Spaja ugrađene LED svjetiljke u elegantan, minimalistički oblik, odražavajući dizajn budućnosti. Svima koji odaberu ovaj model, svijetla i živahna svjetlost obasjavat će posebne trenutke i asocirati na beskrajne mogućnosti svakodnevnog uživanja u životu.

Sve modele potražite u Möbel Landu, pravom malom kraljevstvu vrhunske kvalitete lociranom u Westgate Shopping City-u.     

Ne propustite

Moj dom

Ako ste ljubitelj dizajna i kvalitete koji odolijevaju svim trendovima, Möbel Land zaslužuje biti visoko na listi mjesta za opremanje interijera.

Predstavljamo

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Predstavljamo

U prekrasnom prostoru Westgatea posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama...

Događanja

Očekuju vas modne revije kolekcija za 2016. godinu među kojima je i revija s potpisom Borisa Banovića.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.