Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Poznati iskreno o svom braku na otvorenju Ženske priče!

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i seksa.

Sinoć, u srijedu 11.svibnja 2022, nakon dvogodišnje stanke zbog epidemioloških mjera,  održan je prvi, klupski talk- show Ženska priča uživo pred publikom u Saxu!

Motiv dolaska velikog broja posjetitelja su svakako zanimljive, zabavne i komične priče o bračnim vodama, za što su bili zaduženi gosti showa: glumica Helena Minić Matanić i režiser Dalibor Matanić te pjevačica i voditeljica Ida Prester.

Opuštena atmosfera u krcatom klubu je svakako pridonijela da se tema večeri BRAK NOVOG DOBA tematizira na pristupačan i otvoren način uz pregršt smiješnih anegdota. Bračni supružnici, Helena i Dalibor, roditelji troje djece i poslovni suradnici, nasmijavali su publiku nesvakidašnjim pričama o odgoju djece, raspodjeli kućanskih poslova, svim izazovima poslovne suradnje, šaleći se da nakon svakog zajedničkog projekta obavezno dođe i prinova. Ida se odlično nadovezala sa šaljivim pričama, od toga kako je upoznala svoj supruga, poduzetnika Ivana Peševskog, komentirajući najizazovnije razdoblje u braku tijekom korone, selidbi iz Beograda u Zagreb pa sve do trenutne situacije kada žive na dvije adrese, a kako ona kaže: sretniji su više nego ikad!

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i seksa.

Bilo je to uspješno otvorenje Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2022 godine. Emisija će se uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije.

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 1. lipnja 2022 u 20 sati, asav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Više

Život u dvoje

Valentinovo uvijek može poslužiti kao dobar izgovor za odličan poklon kojim ćeš razveseliti odabranicu svog srca, pokazati da ti je stalo i provesti s...

Suncokreti na oblacima

Jednom kad žena odustane, to znači da je dala sebe do kraja...

Drama Queen

Iako je društveno neprihvatljiva i dovodi sve sudionike u neku neugodnu, pa ponekad i opasnu situaciju, laž nećemo tako lako iskorijeniti.

Život u dvoje

Neke mane i nisu tako loše, čak ih muškarci i vole.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.