Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Poznati na otvorenju Cinema Book Cluba u Kaptol Boutique Cinema

Sinoć je započela nova sezona CineStarovog specijalnog programa ‘Cinema Book club’ i to s pretpremijernom projekcijom filma ‘Dobra kuća’ u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver.

Sinoć je započela nova sezona CineStarovog specijalnog programa ‘Cinema Book club’ i to s pretpremijernom projekcijom filma ‘Dobra kuća’ u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver. Kaptol Boutique Cinema tako je sinoć okupio brojne ljubitelje knjiga i filmova, a prigodu da uživaju u predivnoj filmskoj večeri nisu propustili ni: Branka Krstulović, Aleksandra Dojčinović, Borna Kotromanić, Daniela Trbović i Dalibor Petko.

Prije projekcije održao se panel na temu „Kako pronaći sebe”  na kojem su sudjelovali Seid Serdarević – glavni urednik izdavačke kuće Fraktura i Ivan Jozić, uspješan pisac & manager koji cijeli život balansira između dvije, za mnoge, nespojive branše. Svaka osoba bez obzira na karijeru i životni put u jednom trenutku života zastane i postavi sebi neka pitanja. Upoznati sebe nije jednostavan proces, a nerijetko je i bolan, no oslobađanje koje se dogodi ako smognemo snage za taj proces, vrijedi svakog trenutka. Tijekom panela postavljana su pitanja, a prije i nakon filma WOW bar je bio mjesto druženja i razgovora na temu filma i knjige.

Film ‘Dobra kuća’ u kojem glavnu ulogu igra Sigourney Weaver (a koju trenutno možete pogledati i u Avataru) zasjala je u ulozi Hildy Good, agentice nekretninama u idiličnom gradiću u Novoj Engleskoj, čija duhovitost i prividni uspjeh prikrivaju mračnu istinu njezina života: malo previše uživa u svom vinu. No, Hildy uspješno sve drži pod kontrolom sve dok se ponovno ne rasplamsa romansa sa srednjoškolskom ljubavi Frankom Getchellom (Kevin Kline) što pokrene lanac događaja koji prisiljava Hildy da se suoči sa svojom zakopanom prošlošću. Temeljen na uspješnom romanu, „Dobra kuća“, film je višeslojni portret ponosne, snažne žene kojoj ne bi palo na pamet zatražiti pomoć i čiji se život neće promijeniti dok to sama ne učini. Zvuči poznato? Vjerojatno da, jer je riječ o svakodnevnim izazovima koji su individualni i vrlo intimni, ali kad ih netko „ispriča“ na velikom platnu, postajemo svjesni da se filmski scenarij krije u svakome od nas.

Partneri večeri bili su PharmaS, Barcaffe te izdavačka kuća Fraktura, a film ‘Dobra kuća’ u distribuciji Blitza možete svakako pogledati i na redovnom kino programu od danas u svim CineStar kinima jer filmovi su najbolji na velikom platnu.

Foto: Bojan Zibar

Više

Zanimljivosti

Nova filmska kinosezona započelo je sinoć u Kaptol Boutique Cinema, u kojemu je u sklopu Très chic programa održana premijera intrigantnog filma ''Babylon''.

Zanimljivosti

Filmski doček u jednom od najljepših hrvatskih kina u samom centru Zagreba, osigurava sada već tradicionalnu novogodišnju noć.

Zanimljivosti

Pregršt inspirativnih poslovnih, ali i životnih priča, dobrih savjeta, emocija I smijeha – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera koja je ovog vikenda...

Zanimljivosti

Film Dobra kuća u distribuciji Blitza možete svakako pogledati i na redovnom kino programu od 29. rujna.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.