Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Poznati pričaju o braku na novoj Ženskoj priči!

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Nakon dvogodišnje stanke zbog epidemioloških mjera, tijekom koje se talk- show Ženska priča emitirao na jednom ženskom portalu, publika konačno dolazi na svoje jer se popularni program, koji nas već devet godina zabavlja inspirativnim pričama i zanimljivim gostima, vraća uživo u klub Sax!

Komičarka i spisateljica Marijana Perinić će na prvoj, klupskoj Ženskoj priči tematizirati BRAK NOVOG DOBA, a ugostit će prave znalce na temu: voditeljicu, pjevačicu i glazbenicu Idu Prester, glumicu Helenu Minić Matanić te specijalista radiologije i komunikatora 2020 godine, dr. Natka Becka. Bit će tu priče o svim tajnama, izazovima, usponima i padovima uspješnog braka, uz odgovaranja na pitanja iz publike.

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 11.svibnja 2022 u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na  [email protected]

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u novom izdanju Ženske pričečija će sezona trajati do srpnja 2022 godine.

Više

Darivanje

Djevojčice Mi-ja i Young-sook žive na korejskom otoku Jejuu. Najbolje su prijateljice koje sanjaju kako će jednom postati haenyeo, žene koje rone da bi...

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Duh i tijelo

Ponekad se prijateljstva pretvore u izvor stresa zbog osobe koja nam zapravo nije pravi prijatelj.

Drama Queen

Čarobni štapići i čudesni influenceri ne postoje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.