Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Pravi prostor za drugačije vjenčanje!

Na dobro poznatoj lokaciji platforme PhotoStudia Katran, samo nekoliko minuta od vreve centra grada, na adresi Radnička cesta 27, prostire se 600 m2 prostora uređenog u industrial stilu s modernim elementima kojeg prilagođavaju isključivo vama.

Na dobro poznatoj lokaciji platforme PhotoStudia Katran, samo nekoliko minuta od vreve centra grada, na adresi Radnička cesta 27, prostire se 600 m2  prostora uređenog u industrial stilu s modernim elementima kojeg prilagođavaju isključivo vama.

Studio je vođen idejom da se svi osjećaju ugodno. I mali slavljenici i već iskusni zabavljači.

Prostor Studia prima do 200 ljudi. U kombinaciji stajaćih, barskih te sjedećih mjesta, fotelja i kaučeva, prostora za sjedenje ima posvuda, baš kao doma. A to je taj osjećaj koji se želi stvoriti.

wedding katran 1 wedding katran 6 wedding katran 8

Željeli biste ugostiti sve vaše prijatelje i obitelj, ali nemate dovoljno prostora? Klasični restoran je baš to… restoran. Gdje će se u restoranu odmoriti tetak nakon ručka, znate onu ‘samo da malo prilegnem’? U Studiu se za to ne morate brinuti.

Interijer prostora udovoljit će i najzahtjevnijima: industrijski stil cjelokupne lokacije sjedinjen je s modernim elementima koji zajedno tvore jedinstven prostor, a eksterijer krasi čarobna livadica i travnati plato kao stvoreni za sam obred magičnog vjenčanja kao i za prigodnu dobrodošlicu na otvorenom.

Stručni tim Studia pobrinut će se da ispriča vašu priču, od početne skice sve do realizacije.

wedding katran 4 wedding katran 13 wedding katran 14

Na raspolaganju vam je: osobni wedding planer iz Event More-a, catering Muring, službeni fotograf, dj, prijedlozi hair&makeup artista, izdvojeni prostori za uređivanje mladenke i mladoženje te unikatni komadi namještaja i oldtimer automobil za ultimativni retro photosession.

Ukoliko još niste čuli za njih, moramo reći da tim Studia stvarno voli tulume! Zvali se oni vjenčanja, rođendani, godišnjice,  djevojačke ili momačke, domjenak ili event, veselje i zabava zaokruženo dobrom atmosferom i ugodnim prostorom njihova su velika strast. I to vam žele pokazati !

Dođite na Dan otvorenih vrata, 18. studenog 2017. od 14 do 20 sati i doživite djelić čarolije koju stvaraju u Studiu, a koja može biti dio vaše životne priče. Posjetite ih te u opuštenoj atmosferi uz gastro delicije partner cateringa Muring te wedding planera iz Event More saznajte sve informacije potrebne za vaš veliki dan.

Za više informacija i prijavu za otvoreni dan posjetite stranicu www.studioweddingsevents.com  ili Facebook www.facebook.com/studiokatranweddingsevents/

Više

Moj dom

Dom bi trebao biti naše utočište, a stvaranje ugodnog ambijenta u životnom prostoru nije veliki izdatak.

Zanimljivosti

Željeli biste se istaknuti nečim unikatnim no nemate ideju gdje pronaći poseban dar?

Zanimljivosti

Neki mladenci i inzistiraju na darovima jer žele imati vašu uspomenu, a ako ste vi pripremili novac kao dar, našli ste se u problemu.

Zanimljivosti

Ljetna sezona posebno je izazovna za planiranje i organizaciju, jer čak i nekoliko stupnjeva može manje-više utjecati na cjelokupni doživljaj.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.