Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Predivni modeli FREYWILLE naušnica

Istražili smo FREYWILLE ponudu naušnica te izdvojili nekoliko modela koji su nas osvojili originalnim dizajnom, koloritom te bajkovitim motivima.

Tradicionalno naušnice su vrsta nakita koji se nosi na ušnoj resici. Međutim, sredinom 20.stoljeća pojam naušnica koristi se za svaku vrstu ukrasa koji se pričvršćuje na uho. Od jednostavnih oblika u prapovijesnim kulturama, preko raskošnih primjeraka od zlata i srebra s umetnutim dragim kamenjem i biserjem u helenizmu te skupocjenih proizvoda u krugu bizantske i maurske kulture, naušnice su sačuvala kontinuitet, te nas danas ponovno osvajaju brojnim vrstama, oblicima, bojama i materijalima. One su poput krune svake odjevne kombinacije, personalizirani potpis naše osobnosti, a ako su pravilno odabrane, tajanstveno će uokviriti i poput aureole obasjati lice.

Oblik lica uvelike određuje kakav oblik naušnica će vam najbolje stajati, a kod izbora duljine, potrebno je pripaziti da naušnice ne prelaze liniju vaše brade. Ovalnom obliku lica pristaju apsolutno sve vrste naušnica, dok bi žene četvrtastog oblika lica trebale birati duguljaste naušnice, po mogućnosti s okruglim detaljem koji će “omekšati”  dojam snažne vilice.  Ako imate okruglo lice najbolje je da odaberete tanke, duge i naušnice nepravilnih linija koje će izdužiti vaše lice. Dobar odabir su i naušnice u obliku kvadrata ili pravokutnika, a izbjegavati bi trebalo sitne okrugle ili glomazne naušnice. Uz srcoliki oblik lica lijepo će pristajati suptilne naušnice i one s nježnijim motivima kao što su perlice, leptirići ili cvijeće. Kružne i ovalne naušnice će vam dobro pristajati, sve dok se ne sužavaju pri dnu. Prema dužini kose vrijedi pravilo da što je duža kosa, to možete nositi i veće naušnice. Uz kratku kosu ne odgovaraju velike naušnice, pa će nešto jednostavniji oblici bolje pristajati. Također, naušnice možete odabrati prema boji očiju. Zelene naušnice divno će istaknuti zelene oči, plave naušnice plave oči, a smeđe naušnice smeđe oči.

No, konačan izbor naušnica je na vama samima, te kako je spomenuto, naušnice su poput osobnog potpisa koji odražava vašu individualnost i stil.  Mi smo zato istražili FREYWILLE ponudu naušnica te izdvojili nekoliko modela koji su nas osvojili originalnim dizajnom, koloritom te bajkovitim motivima.

FREYWILLE Cabochon naušnice idealne su za ljubitelje minimalizma. Jednostavnog su okruglog oblika koji oduševljava preciznim detaljima i umjetničkim motivima ručno oslikanim na površini emajla. Osim što se uklapaju u sve dnevne kombinacije, možete ih lako transformirati u profinjeni, svečaniji model koji se zove Ocean Drops. Naime, FREYWILLE dizajneri su za tu svrhu kreirali posebni dodatak ukrašen biserom. Još jedan odličan FREYWILLE model decentnih naušnica su Capri Drops.

One se sastoje od jednobojnih “kružića” ,tj. minicabochons koji se mogu nositi sami ili uz viseći dodatak u obliku suze.  Uz Capri Drops doslovno možete sami kreirati svoju idealne naušnice.  Za posebne svečane prilike FREYWILLE nudi fascinantne Luna Piccolissima naušnice od 18 karatnog zlata. Zahvaljujući klipu koji je prekriven dijamantima, lice uokviruju posebnim sjajem. Na klipu je smješten i raskošni, okrugli ornament koji se ručno izrađuje jedinstvenom tehnikom oslikavanja te pečenja emajla. Ova umjetnička minijatura se zatim polaže na okvire od  čistog 18 karatnog žutog zlata. Luna Piccolissima naušnice se izrađuju u bečkom ateljeu u strogo limitiranoj ediciji, a svaki par dolazi sa svojim serijskim brojem.

Više informacija o FREYWILLE nakitu pronađite u njihovom Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/  ili posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

Fotografije s FREYWILLE kolekcijom Hommage a Paul Gauguin  kreirali su Sanja Jagatić kojoj idu zasluge za fotografiju i kreativno vodstvo, Sanja Agić potpisuje make up, a frizuru Evelin Benković za Frizerski studio Evelin. U ulozi modela je divna Tia Marcius, Talia model.

Više

Fashion report

FREYWILLE brend je diljem svijeta prepoznat po svojoj posvećenosti umjetnosti  i izradi unikatnog nakita od emajla, a često se smatra sinonimom za najupečatljivije i najoriginalnije...

Trendovi

Snovi ovog ekološkog vizionara, kao i njegova upečatljiva umjetnička ostvarenja, inspirirali su FREYWILLE umjetnike na stvaranje živopisne i jedinstvene kolekcija nakita - Hommage à...

Fashion report

FREYWILLE dizajn  The Birth of Venus iz kolekcije Hommage à Sandro Botticelli  oduševljava romantičnim motivima  pastelno ružičastih latica ruža dok lebde na povjetarcu u dražesnoj...

Trendovi

Izbor nakita je vrlo subjektivan i baš kao u umjetnosti, ne slažu se svi oko toga što se smatra lijepim, modernim ili prikladnim.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.