Predstavljamo Keune Style Dry Texturizer

Ima li što ljepše od svježe oprane i stilizirane kose? Svaka se žena instantno osjeća lijepo i samouvjereno, ali nam užurbana svakodnevica često pomrsi planove. Znate li da svake sekunde jedna žena na svijetu posegne za šamponom za suho pranje kose kako bi osvježila svoju frizuru.

Jedna od najpopularnijih beauty kompanija na svijetu – Keune Haircosmetics – kao ultimativni sinonim za kvalitetne i vrhunske proizvode, čvrsto vjeruje kako s pravim proizvodima ‘bad hair day’ jednostavno – ne postoji! Upravo zato osmislili su kompletnu Dry liniju s poboljšanom formulom koja sadrži Dry Cleansing Complex koji vrlo efikasno uklanja masnoću s kose i vlasišta te svim pripadnicama ljepšeg spola nudi brzo rješenje za suhu njegu i suho stiliziranje kose.

Danas vam predstavljamo Keune Style Dry Texturizer – nevidljivi sprej za suho teksturiranje koji daje vašoj kosi XXL volumen i razbarušenu teksturu uz srednje učvršćivanje. Također, sadrži Dry Cleansing Complex sa zeolitom za upijanje masnoće s kose i vlasišta te UV-filter koji će štititi vašu kosu tijekom cijelog dana.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #keune
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Milica Vrabelj